Jump to content

zodiak

Active Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zodiak

  1. Afiseaza te rog ce da la rularea comenzii: fdisk -l si df -h !
  2. Salut! As fi si eu interesat de 1. Nuvellen: Blog/Portfolio WordPress Theme WordPress - Núvellen: Blog / Portfolio WordPress Theme | ThemeForest 2. King Size - Fullscreen Background WordPress Theme WordPress - King Size - Fullscreen Background WordPress Theme | ThemeForest Multumesc!
  3. Din ce cauza ti-a picat netul? Ce sa intamplat? Daca sunt probleme cu routerul spune aici si cu siguranta te va ajuta cineva! Vezi ca romtelecomul a distribuit ceva modemuri-routere cu probleme. Ce modem (router) ai?
  4. Am citit si eu acolo. Multumesc pentru informatii. Ma gandeam ca ai gasit vreun reseller pe undeva cu un pret mai romanesc! As vrea sa fac si eu cursurile dar mai trebuie sa pun deoparte!
  5. La ce pret ai gasit cursul si unde?
  6. As dori si eu scriptul! Daca se poate bineinteles. Nu vreau host vreau doar script!
  7. Mi se par enorm de mari preturile la cursuri! Stie cineva se pot da numai examenele si cam cat costa? Ma intereseaza un examen de CompTia Linux Administration!
  8. Mi-a dat o eroare la getchar();. Eroare ce s-a rezolvat folosind un #include<stdio.h>. In rest e ok. Este super bun programul pentru incepatori!
  9. @QUADMACHINE . Metoda da e ok! Am cautat si am dat peste ce vroiam! Multumesc mult!
  10. De unde iau "Value : Paste the corresponding cookie inside it. "?
  11. 1015, 1016, 1018. Cauti in cateva lucrari de contabilitate. La o simpla cautare pe google gasesti lucrari de licenta si poti lua de acolo. Ia uite ce am gasit: CONTABILITATEA TREZORERIEI. Modifici si tu pe acolo, faci cateva inregistrari cu 502, 503, 512, 531, 664, 505 sau ce-o mai fi si gata.
  12. zodiak

    Cursuri CCNA

    Am facut cursurile la o academie.CCNA1 si CCNA2. Sper sa terminin 1-2 luni si celelalte. Iti pot da nume, email si ce mai doresti. Am facut cursurile online, instructor super de treaba mi-a raspuns cam la toate provocarile. Nu este mult sa investesti 300 ron intr-un modul de cisco. In fond investesti in tine. Chiar daca stiam cate ceva exercitiile de la sfarsitul fiecarui capitol m-au facut sa-mi dau seama ca nu invatasem practic nimic din citit si ca practica e de baza. Mi-am instalat emulatoare si am luat fiecare exercitiu in parte. Am cumparat un router. L-am configurat. Cumpara un server. Virtualizeaza. Super tare. Pot sa spun ca m-au ajutat. Am inteles cum sta treaba cu layerele, pot configura un router, anunta clasa etc. Pentru viitor mi-am dat seama ca sunt necesare. Chiar daca companiile straine te angajeaza pe competenta, cele romanesti cer diplome. Asa ca sfatul meu, daca ai banii, fa un curs.
  13. Arata bine dar nu functioneaza linkurile.
  14. Dupa cum arata biletul si ce am mai vazut si eu pare asa: 1.suma pariata 300 euro 2.ce sistem este in cazul de fata 2 din 2 ( daca iese doar unu nu este valid biletul) 3.cota : 120 4.cati bani castiga daca ii iese biletul: 36.000 euro. SI cam asa si pare: 25x4.8x300=36.000.
  15. Functioneaza. Atat pe poza cat si pe comentariu! Stie cineva cum fac pentru like pentru o pagina?
  16. Cafea arabica! Pana la urma care este parola ca am incercat in zece feluri.
×
×
  • Create New...