Stefanae Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Salut,Mi-a venit o idee, nush cate este de inspirata dar mi se pare interesanra metoda de a trece de icloud... Asa ca ma gandeam dak putem sterge ABSOLUT tot din acel iphone si apoi reinstall ios 7 sau 6,5... precum la un pc formatare se sterge tot dak dorim. Dar problema urmatoarea este ca urmatorul ios sa nu aiba aceea cerere de icloud, adik cum ar fii in fabrica acel ios care il instaleaza pe device-uri... Acum nu cred ca o sa dispunem niciodata de programele cu care instaleaza acel ios, doar dak este o persoana care sa ne impartaseasca din tainele ios...Multumesc!Astept comentarii critici sau de ce nu idei,programe s.a.m.d... Quote
nein Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 nu o sa ai sanse sa formatezi tot ios.. si sa instalezi tu din nou.. Quote
Stefanae Posted July 14, 2014 Author Report Posted July 14, 2014 nu as intelege de ce deoarece tot un soft este, adik tot de mana omului este fak... ok, inteleg ca este mai dificil dar nu imposibil.. adik cum l.au instalat asa se si...uninstall(or format) Quote
LLegoLLaS Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 1. Scrie intr-un fel pe care sa-l intelegem si noi2. problema e ca firmware-ul cel mai probabil nu e pe acelasi nand ca si OS (sunt 2 lucruri diferite).Problema nu e cum stergi ci cum treci de securizarea care iti permite sa stergi anumite lucruri.Gandesti prea departe fara sa te documentezi Quote
Stefanae Posted July 14, 2014 Author Report Posted July 14, 2014 (edited) @LLegoLLaS si exita vreo metoda de-a scapa de acea securizare? un tool/hack.. Edited July 14, 2014 by Stefanae Quote
TheOne Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Din cate am inteles nu exista vulnerabilitati in iOS7 ... + ceea ce poti face este sa'i faci jailbreak. E mult mai securizat iOS decat android sau windows phone.. cum zice si @Stefanae este dificil dar nu imposibil.. Quote
LLegoLLaS Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Ce vreti voi e foarte ''low level'' ca sa zic asa.Nu poti face asta cu telefonu' conectat la USB. Poate JTAG dar nu stiu daca se poate conecta iphone la jtag Quote
Reebock Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Cel mai in masura de pe aici ar fi @dixongsm sa ne spuna ce si cum, a mai postat el intr-un topic asemanator tot ce a incercat el cu shitPhones si icloud-ul. Quote