Jump to content

Stefanae

Active Members
  • Posts

    265
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stefanae

  1. un update la link, merci
  2. Buna seara, Am o intrebare stupida sa zic asa.. sau poate unora o sa li se para, mai exact am un beneficiu din partea firmei sa zic asa unde lucrez, gratuitate la utilitati.. Cum as putea sa iau bani pe consumarea de electricitate in special.. am auzit de bitcoin din ce am citit pe net intr un articol, dar necesita bani investiti in aparatura. Alte metode mai exista? Multumesc!
  3. Intreb doar sa mi fac o idee
  4. Salut, Nu stiu daca a deschis cineva acest subiect, dar as vrea sa aud opiniile fiecaruia in legatura cu bacul cam ce o sa se dea.. desigur este doar orientativ si nu este 100% sigur ceea ce se va da In primul rand vazand subiectele celor de la olimpici care au fost basm la amandoua profile .. e cam greu sa se repete .. dar ca gen epic ar fii undeva spre nuvela sanse ( Moara cu noroc) .. iar spre gen liric.. mhm e cam vast dar sigur nu cred ca se va da nichita, pillat si poate barbu , iar romanele e cam greu :-/, totusi pana la urma trebuie invatat macar citit fiecare opera Astept de la fiecare o sugestie
  5. Salut vroiam sa-mi cumpar un telefon si am fost surprins de diferenta de pret al telefonului Htc one m9 32gb Telefon Mobil HTC One M9 Grey 99hadf125-00 si cel de 64gb Telefon Mobil HTC One M9 64GB 4G Grey 119661 ... imi puteti spune de ce diferenta este asa de mare deoarece logic luand cel cu hdd mai mare ar trebuii sa fie mai scump .. sau poate or fii avand probleme cu hdd mai mare.. Va rog spune-ti va rog o parere.. Multumesc!
  6. salut, imi recomandati va rog un portofel bitcoin care sa fie safe din toate puncetele de vedere am vazut cateva pe google dar fiecare are cate un minus.. multumesc!
  7. Salut, as vrea sa.mi fac un cont online cu care sa platesc diferite facturi, comenzi etc.. dar as dori sa.mi spune.ti o "firma" care are cele mai mici taxe.. pana acm am auzit de paypal 2 euro ptr retragere si 0 ptr depozit daca nu ma insel.. as dori unul fara taxe sau mai mici daca exista.. lasa.ti aici un link si argumente ptr fiecare. Multumesc ! P.s sau macar sa aiba o retragere gratuita pe luna.. sau in genu..
  8. Daca imi raspundeti in sictir .. mai bine pastrati ptr voi.. eu am intrebat ptr ca n.am folosit niciodata..
  9. Salut, as vrea sa cumpar de pe ebay.. este recomandat, a mai comandat cineva, este sigur site.ul, se merita sa cumperi de acolo sau mai bine din romania ?! Este vorba de un telefon care l.as vrea sa.l cumpar.. dar nush daca se merita efortul si banii.. Multumesc !
  10. Salut, am o nelamurire referitor la mms.uri aceasta fiind : ce "consuma" de fapt mms.ul mb din internetul de pe cartela sau pur si simplu msj (bine un numar mai mare ) ?! Am cautat peste tot dar nu am gasit aceasta chestie.. bine ele sunt contorizate la msj dar nu sunt sigur ce foloseste Multumesc!
  11. Salut, am vazut acum mult timp un film in care actiunea se petrecea la un teatru vechi parasit.. unde o femeie parca l.a incurcat cu cinama.ul si dupa ce se asaza pe scaun incepe spectacolul.. unul intr.adevar de groaza si scarbos.. daca stie cineva cum se numeste acel film sa puna un link cu el Multumesc!
  12. Daca au relatii directe cu fabrica ar fii posibil dar altfel nu vad cum..
  13. Are vro importanta daca scrie relocked si nu scrie locked.. ma refer la garantie.. daca imi ia in considerare ca relocked..
  14. Salut, am o nelamurire aceea fiind daca fac un backup la toate datele din telefon cu acea aplicatie a lor de la htc.. se va pastra in telefon dupa ce il voi root.a.. ca am inteles ca e bine sa stergi absolut tot dupa ce il root.ezi ca sa nu apara probleme..(vreau sa pastrez toate datele din telefon dupa ce il root.ez) si in plus dupa aceea ii pot face unroot .. in cazu in care am probleme cu el si voi duce la garantie.. Multumesc!
  15. Ptr a pune un nou cont de icloud trebuie sa pui o versiune mai veche de ios 7 care este buguita dar cum nu se poate downgrada.. sansele sunt 0.. iar cu ios 8 trebuie luata fiecare beta.. ptr ca fiecare are buguri diferite care trebuie exploatate.. si in plus nu se sterge nimic daca faci update la ios 8..
  16. am incercat eu aceasta metoda inainte sa imi spui tu dar nu a mers.. poate altcineva care stie mai multe sa ne spuna si noua..
  17. Stefanae

    Cont wow !

    mai bn ai jok pe servere straine decat pe cele romanesti.. doar un sfat.. si in plus e un jok care manaca f mult timp ca sa poti fak ceva si sa ajungi undeva mai sus..
  18. Execrabil.. gandeste mai rpd bunica decat tel acesta.. succes la cumparaturi dar mai mult de 500 nu as da..
  19. @LLegoLLaS si exita vreo metoda de-a scapa de acea securizare? un tool/hack..
  20. nu as intelege de ce deoarece tot un soft este, adik tot de mana omului este fak... ok, inteleg ca este mai dificil dar nu imposibil.. adik cum l.au instalat asa se si...uninstall(or format)
  21. Salut, Mi-a venit o idee, nush cate este de inspirata dar mi se pare interesanra metoda de a trece de icloud... Asa ca ma gandeam dak putem sterge ABSOLUT tot din acel iphone si apoi reinstall ios 7 sau 6,5... precum la un pc formatare se sterge tot dak dorim. Dar problema urmatoarea este ca urmatorul ios sa nu aiba aceea cerere de icloud, adik cum ar fii in fabrica acel ios care il instaleaza pe device-uri... Acum nu cred ca o sa dispunem niciodata de programele cu care instaleaza acel ios, doar dak este o persoana care sa ne impartaseasca din tainele ios... Multumesc! Astept comentarii critici sau de ce nu idei,programe s.a.m.d...
  22. Salut, Am un cont de League of Legends cu specificatiile pe care le gasiti pe urmatorul link: Me Hígh's League of Legends Statistics :: Elophant Search Stats Pretul este de 150 lei negociabil. Astept si oferte si ca cea mai buna oferta sa ia contul. Plata prin paypal. Multumesc!
  23. Bun si dak invat un limbaj de programare cu ce m.ar ajuta ca unul sa completeze acel survey si apoi sa.l puna pe un download free... Si toti fraierii sa se bucure de el si eu raman cu buza umflata..
  24. Salut, Unde as putea gasi un bun tutorial bun ptr ppd, ma refer cum sa insel lumea mai bine si eficient, cum sa intru pe piata si cum sa conving lumea pe care am atras.o. Am gasit ceva tut pe net dar vorbesc la general.. si nu prea ma ajuta. Problema este ca am trafic si toate astea dar nimeni nu merge mai departe de atat. Am fak site, channel si nu stiu ce imi lipseste sau ce am omis.. Stiu ca aceste inf sunt pretioase dar dak sunteti darnici as fii incantat sa aflu. Pot primi si pm pentru a nu spune public inf si nu irosi munca. Multumesc!
×
×
  • Create New...