kiranom Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Bine ai venit pe Comitetul Astral, aici gasesti articole despre spiritualitate, secretele universului, ocultism, satanism spiritual, satanism traditional, samanism, proiectii astrale, yoga, cristale, astrologie, astronomie, experiente, stari, informatii despre droguri si altele.Ne propunem sa devenim in timp o sursa de incredere de informatii in legatura cu cele enumerate mai sus, daca apreciezi munca noastra sau iti place aceasta pagina te rugam sa dai click pe butonul de Share de mai jos. Ne poti scrie la adresa de email contact@comitetulastral.eu sau pe Facebook.Website: Comitetul de Adunare Astral, secretele universului, satanism, astral, satanism traditional, yoga, cristale, satanism spiritual, satanism traditional, proiectii astrale, samanism, ocultism, droguri, stari de transa, meditatie, astrologie, astronomiepareri?
scaunmare Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 ocultism, satanism spiritual, satanism traditional, samanism,Iti zic ceva, si multi o sa rada 100%...lasa-te de chestiile alea.
Mandrake1942 Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Bine ai venit pe Comitetul Astral, aici gasesti articole despre spiritualitate, secretele universului, ocultism, satanism spiritual, satanism traditional, samanism, proiectii astrale, yoga, cristale, astrologie, astronomie, experiente, stari, informatii despre droguri si altele.Ne propunem sa devenim in timp o sursa de incredere de informatii in legatura cu cele enumerate mai sus, daca apreciezi munca noastra sau iti place aceasta pagina te rugam sa dai click pe butonul de Share de mai jos. Ne poti scrie la adresa de email contact@comitetulastral.eu sau pe Facebook.Website: Comitetul de Adunare Astral, secretele universului, satanism, astral, satanism traditional, yoga, cristale, satanism spiritual, satanism traditional, proiectii astrale, samanism, ocultism, droguri, stari de transa, meditatie, astrologie, astronomiepareri?These aren't the droids you're looking for ... canta la alta masa.
kiranom Posted July 19, 2014 Author Report Posted July 19, 2014 Baieti nu sunteti pe subiect..pareri / daca are cineva ceva minute libere si are timp sa-i faca un test de securitate etc..thanks
Coco Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Baieti nu sunteti pe subiect..pareri / daca are cineva ceva minute libere si are timp sa-i faca un test de securitate etc..thanksBa tu sigur nu esti Valium?
pr0fw3b Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Pai el chiar este Valium ca sa stiti si voi !On: Destul de interesant siteu si "frumos " daca scoatem tot ce tine de satanism .
nein Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 da sincer chiar va intereseaza subiectele astea satanism si pula mea?imi pare rau de offtopic si injuraturi imi merit warn , dar da-o dracu de treaba... nu aveti nimic de facut doar satanismpune-ti mana pe o carte cititi si voi html php , orice altceva nu satanasim droguri , siringa in vene , singur pe lumemai iesiti in lume mai cu o fata , mai la o bere cu prieteni , mai la un vin , la orice frate ! 1
kiranom Posted July 19, 2014 Author Report Posted July 19, 2014 ba da, chiar eu, fa spume.degenerati iar de la subiect.
malsploit Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Nu o sa primesti nici un comentariu favorabil. "Problema" e ca majoritatea suntem destul de rationali si avem o varsta la care nu prea mai merg povestile cu monstrul de sub pat. Daca nu ati avea o problema de natura patologica, ati fi amuzanti.Nu vad nici o diferenta intre voi si babele care pupa microfoanele.