SpawNyK Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 chiar marfa ... asta ... mam chinuit ceva si mam blocat la 5 dar pt unu k mine e bine :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 chiar marfa ... asta ... mam chinuit ceva si mam blocat la 5 dar pt unu k mine e bine :roll:Pai cauta indiciul prin topicul asta ca deja se scrie manualul:)M-am oprit la aia in germana intentionat: nu aveam chef sa inteleg germana. M-am cam plictisit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNyK Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Pana la lvl5 am ajuns cu cunostintele mele, am ajuns si mai sus dar am cautat pe google si am gasit raspunsurile la toate lvl-lurile, sry numai am linkul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter2007 Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 va rog sa imi trimiteti si mie un pm cu explicatia de la level 10, eu am trecut de el dar fara sa imi dau seama unde e adresa scriptului care ruleaza de fapt si cum este acesta activat.deci chiar va rog pentru ca mie mi se pare incredibil (totusi am gasit o metoda prin care sa vizualizez scriptu si am trecut de level dar .. ) multumesc acelui binevoitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyrNjord Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Pana la lvl5 am ajuns cu cunostintele mele, am ajuns si mai sus dar am cautat pe google si am gasit raspunsurile la toate lvl-lurile, sry numai am linkulSi daca mai aveai linkul si-l dadeai...ce farmec mai avea ,,jocu'' ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amberdark Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 prea usoare.. le`am facut in 2 ore.. aici is raspunsurile.. in caz k avetzi probleme ku ele.. daca nu.. descurcatzi-va singuri.. nu stricatzi toata distractzia, ultima este mai complicata (din cauza k nu am fost kiar de 10 in liceu la germana ).. restu is vrajeli:Raspunsuri:PM me dak avetzi probleme ku ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhaerun Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 si ? dupa nu mai sunt "prea usoare" , sau de ce te-ai oprit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amberdark Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 si ? dupa nu mai sunt "prea usoare" , sau de ce te-ai oprit ?inca faceam cand am scris mesajul citeshte mai sus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Te rog nu fi stupid si scoate parolele.Lasa-i si pe altii sa se bucure! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amberdark Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Te rog nu fi stupid si scoate parolele.Lasa-i si pe altii sa se bucure!le`am scos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApologetX Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Level 1view source... if (passwort==" easy ") Level 2view source... m1=" JavaScript "; value=prompt("Please enter password!","");Level 3view source... quote: d1 = window.document.linkColor;din tag-ul body aflam ca culoarea link-urilor din pagina este #235711Level 4ce inseamna quote: unescape("%43%4f%44%45%5a")un alert() raspunde imediat... CODEZLevel 5scroll pentru a ajunge la codul HTML (btw, funny ideea Smile ) si fa putina matematica... parola se bazeaza facnd operatii aritmetice cu lungimea tabloului "code"Level 6Disable JavaScript in Browserview source si parola e acolo passwort=prompt("Please enter password!",""); if (passwort==" badscript ") { window.location.href="nummer7.htm";Level 7Disable JavaScript in Browserse include scriptul pass.js care contine parola, dupa o metoda mai sus mentionataLevel 8Fii atent la calea fisierului... or mai fi si alte fisiere in acel folder ? quote: http://scifi.pages.at/hackits/hackit8/ca de exemplu fisierul login.htmlLevel 9Disable JavaScript si view sourceexista acolo tag-ul noscript... si un text scris cu negru pe fundal negru...Level 10Disable JavaScript si view sourcese include un JS dar nu tasta in browser adresa respectiva... Dupa cum stim cu totii trebuie si "http://" pentru a include un fisier externdeci calea corecta ar fi h t t p : //www.isatcis.com/www.geocities.com/kingstork2000/security_levels/source4.jsnu te apuca de calcule... acolo se compara doua string-uri...Level 11Disable JavaScript si view sourceDupa o gramada de frecus prin JS aflam ca cele 5 valori sunt: quote: where time and space meet...Level 12view sourceaflam ca oricum am da-o, trebuie sa alegem 4 numere care insumate sa dea total = 12dupa trial and error combinatia corecta este 2161 (2 * 1 * 6 * 1 = 12)Level 13Aici view source nu ne mai ajuta prea mult dar ne da cateva indiciiAstfel, aflam ca applet-ul Java cauta arhiva Pwd.zip ...O descarcam si extragem continutul... in interior se gaseste o clasa Java pe care trebuie sa o "de-compilam".. ne ajuta o mica aplicatieDeschidem fisierul rezultat si aflam (cu putina intuitie, codul Java e "citibil") ca ce se introduce in campul din pagina se compara cu stringul "event.Action" deci parola ar fi exact asta... event.ActionLevel 14Disable JavaScript si view sourceo serie de operatiuni, aparent complicate... mult frecus.. dar un alert() plasat unde trebuie rezolva tot... plasat dupa linia quote: nls=nls+al.charAt(count+11);primim doua cuvinte, in ordine ceruta... "elite" si "force"Level 15Aici trebuiesc cateva notiuni de securizare a folderelor cu .htaccessSapa un pic pe tema asta sau foloseste "john the ripper".. nu dau link sau alte informatii pentru ca nu este un tool tocmai ortodox... SadLevel 16Trebuie sa raspundem la intrebare prezentata...Intrebarea este in limba germana si este "amestecata" folosind substituiri mono-alfabetice... se poate rezolva in cateva minute folosind creion si hartie....Pe scurt, ne intreaba care este culoarea de fundal a paginii...Trebuie sa raspundem tot in germana.. adica sa spunem schwarzcare in germana inseamna negru...Si cam asta-i tot...Pentru curiosi, pagina cu "felicitari" arata ceva de genuleu am ajuns pana la Level 11 , ceea ce vedeti mai sus e meritul lui punctweb (de pe alt forum) nu mi-a mai venit sa il fac dupa ce i-am vazut raspunsurile.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Vai,esti incredibil de antonimul lui destept pentru ca ai pus raspunsurile.Nu poti sa-i lasi si pe altii sa rezolve singuri! l00za' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...