diual_layer Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 va rog frumos.. care ma puteti ajuta cu o melodie.. http://youtube.com/watch?v=GZps8dGrT-k melodia incepe la minutu 2:40 si se termina la 2:55 .. mio place la culme.. si nu stiu cum se numeste... PLSSS HELP. Quote
moubik Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ba? stii ce io-mi bag pula. nu mai suport sa vad thread-uri cu PLS HELP1!!!!, AJUTOOOOOOOOOOOOOOR!!!!!pana acum am tot zis sa formulati altfel threadurile. am dat si un articol (nu e scris de mine) in care se explica cum sa pui intrebari. so fuck off! Quote
phreak Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 calm... , poti sa iei filmul cu un plugin pentru firefox pe care-l poti gasi si singur, dupa ce ai filmul in format flv il convertesti in mp3 cu total video converter si o sa ai numai sound trackul apoi cauta mp3cutter si-ti tai tu melodia cum vrei Quote
Guest BanKai Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ba? stii ce io-mi bag pula. nu mai suport sa vad thread-uri cu PLS HELP1!!!!, AJUTOOOOOOOOOOOOOOR!!!!!pana acum am tot zis sa formulati altfel threadurile. am dat si un articol (nu e scris de mine) in care se explica cum sa pui intrebari. so fuck off!Corect.Ontopic : suna a ceva custom made sau petey pablo. Quote
Zeus Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ...si eu cand am vazut topicul ma gandeam ca i so formatat la om hardul...si cand colo era vb. de o piesa... ...totusi un sfat asa : ar fi bine sa intrebi chiar acolo pe youtube ...o sa iti raspunda mai repede... :wink: Quote
diual_layer Posted December 7, 2007 Author Report Posted December 7, 2007 ok.. ms pt cine mo ajutat.. nu mai vad nici un folos. in posturile mele.. deci.. no sa mai postez nimic.. sa nu se mai enerveze nimeni.. mi se pare corect Quote
GoodKat Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ok.. ms pt cine mo ajutat.. nu mai vad nici un folos. in posturile mele.. deci.. no sa mai postez nimic.. sa nu se mai enerveze nimeni.. mi se pare corectMoubik a incercat sa iti deschida ochii, daca era dupa mine, aveai avertisment de mult. Quote
xZu Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 va rog frumos.. care ma puteti ajuta cu o melodie.. http://youtube.com/watch?v=GZps8dGrT-k melodia incepe la minutu 2:40 si se termina la 2:55 .. mio place la culme.. si nu stiu cum se numeste... PLSSS HELP.Habarman cum se numeste melodia dar o poti downloada cu youtube downloader [ http://www.hit.ro/downloads/files/YouTube-Downloader-2.1.html ]Ei bine sper sa mai postezi Quote
diual_layer Posted December 8, 2007 Author Report Posted December 8, 2007 :cry: imi cer scuze pt.. promit ca nu o sa se mai repete.. moubik e adevarat ce zici.. am vazut si eu la randu meu intrebari. "prosteshti" .. dar uite ca si eu am avut parte de una sau mai multe.. sorry pt tot.. si daca se poate sa se stearga acest topic.. Quote
moubik Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 ce m-a enervat a fost modul in care ai formulat titlul thread-ului.titlul trebuie in primul rand sa reprezinte un rezumat, sau ideea principala a intrebarii/cererii.mutat la gunoi Quote