Oli_Claudiu Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Deci am incercat sa aflu parola la o retea iar dupa ce am asteptat ceva timp la finalul procesului am primit drept rasplata aceasta:[+] 100.00% complete @ 2014-07-24 13:22:42 (3 seconds/pin)[+] Max time remaining at this rate: 0:00:00 (0 pins left to try)[+] Pin cracked in 12677 seconds[+] WPS PIN: '32510416'[+] WPA PSK: '9286B3BFE28E34D5243CEF845F8D7A01528A4F3C9CD398E9F3C837A1F4E9139A'[+] AP SSID: 'Network-b0487aeff494'root@kali:~# Problema este ca numele din final al SSID-ului nu este cu cel care am incercat eu sa aflu parola si a doua problema si a mai importanta este ca aceasta insiruire de caractere de la WPA PSK nu este parola. Multumesc anticipat celor care doriti sa ma ajutati si imi cer iertare daca nu am postat unde trebuie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellhacker2 Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 incearca cu comanda asta: reaver -i wlan0 -b [bssid] -vv -T 2 -p 32510416 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted July 25, 2014 Author Report Share Posted July 25, 2014 (edited) Multumesc pentru raspunsul rapid si daca nu iti este cu prea mare deranj ai putea sa-mi explici de ce intimpin problema aceea in reaver ca este prima data cand imi apare asa ceva. Edited July 25, 2014 by Oli_Claudiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellhacker2 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Ti-a aparut parola? De ce s-a intamplat nu am idee probabil e un bug de reaver 1.4(multi au mai avut problema asta). Daca nu iti mergea cu comanda de mai sus trebuia sa incerci cu un reaver mai vechi(1.3) comanda ce ti-am dat-o. Reaver teoretic functioneaza pe orice router care are PIN insa am mai patit ca fie nu vroia sa se asocieze cu router, fie repeta un PIN iara si iara, fie trebuia restartat calculatorul. De ce anume si de ce la anumite routere merge si la altele nu... nu ma intreba. Buguri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted July 25, 2014 Author Report Share Posted July 25, 2014 Am incercat de dimineata nu a functionat, pur si simplu a stat inghetat dupa ce am introdus comanda o sa incerc acum cu un alt ruter la care am pinul sa vad daca este aceias problema sta inghetat daca nu incerc sa instalez un rever mai vechi si sper ca se va rezolva, o sa revin cu informati ceva mai tarziu dupa ce experimentez mai multe din aceste metode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suspect34 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Am patit si eu, cea mai simpla metoda e sa te conectezi la acel router folosind pin ul gasit apoi poti intra in Manage Wireless Networks unde este parola afisata chiar daca te-ai conectat cu pin ul. daca nu m am facut inteles iti pot pune poze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted July 26, 2014 Author Report Share Posted July 26, 2014 Suspect34 da ar fi de un mare ajutor daca ai pune poze sa vad cum se face mai exact si posibil sa fie de ajutor si pentru alti care nu se descurca la fel ca mine.hellhacker2 am incercat din nou cu acel cod si acelas rezultat am primit cred ca din reaver este problema doar ca nu am reusit sa instalez unul mai vechi ce pot spune sunt incepator pe Linux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suspect34 Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 eu folosesc windows 7 alt exemplu nu am cum sa iti dau momentan. foloseste pin ul care l a gasit reaver ul pentru a te conecta, nu ai nevoie de parola sa te conectezi la un router daca ai pinul. parola o poti afla de aici de exemplu pe windows 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorelian Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Deci am incercat sa aflu parola la o retea iar dupa ce am asteptat ceva timp la finalul procesului am primit drept rasplata aceasta:[+] 100.00% complete @ 2014-07-24 13:22:42 (3 seconds/pin)[+] Max time remaining at this rate: 0:00:00 (0 pins left to try)[+] Pin cracked in 12677 seconds[+] WPS PIN: '32510416'[+] WPA PSK: '9286B3BFE28E34D5243CEF845F8D7A01528A4F3C9CD398E9F3C837A1F4E9139A'[+] AP SSID: 'Network-b0487aeff494'root@kali:~# Problema este ca numele din final al SSID-ului nu este cu cel care am incercat eu sa aflu parola si a doua problema si a mai importanta este ca aceasta insiruire de caractere de la WPA PSK nu este parola. Multumesc anticipat celor care doriti sa ma ajutati si imi cer iertare daca nu am postat unde trebuie.Mai sa fie !!! Problema asta , eu am intalnit-o doar in unele cazuri particulare . E vorba de unele retele cu encriptare WEP cu wps activat ! Ca exista si astfel de cazuri...In orice caz , reaver afiseaza o parola random, atunci cand nu poate "citi" bine parola . Asta inseamna ca , ori distanta e foarte mare , ori AP-ul nu lanseaza destule beacon-uri .In situatia asta , sa stii ca PIN-ul e bun , exista metoda de conectare doar pe baza de PIN...caut-o si ai rezolvat problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted July 28, 2014 Author Report Share Posted July 28, 2014 (edited) @Suspect34 Am incercta metoda ta doar ca eu am wind xp nu sunt sigur daca am facut corect de aceea incarc imagini cu ce am facut . . . Edited July 28, 2014 by Oli_Claudiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suspect34 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 daca te ai conectat cu pin ul poti incerca sa intri in router pe ip ul 192.168.0.1 sau 192.168.1.1 acum depinde ce ip are daca ai noroc sa nu fie parola la router schimbata poti intra sa te uiti care este parola routerului, sfatul meu este sa pastrezi si pin ul cand spargi un router pentru ca este foarte util atunci cand schimba cineva parola o poti afla in maxim 1 min fara batai de cap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 Problema este ca nu reusesc sa ma conectez cu pinul si nu stiu sigur daca este problema din sistemul meu de operare sau are el vreo protectie la ruter . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyavasile Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 (edited) De obicei driverul&softul adaptorului wifi contine aceasta optiune . Ce adaptor ai ?daca ai reusit conectarea , deschizi o consola cmd>ipconfig , si vezi in ce clasa de ip-uri "se scalda" ap-ulapoi cum zicea un tovaras mai sus , bagi 192. ... sa accesezi interfata.ps: serch in google : 'metoda samsung de conectare pe baza de pin' Edited July 29, 2014 by sonyavasile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted August 3, 2014 Author Report Share Posted August 3, 2014 Am un tp-link wn722nc din cate rutere am incerc pana acum la care am reusit sa ''obtin'' parolele hotspotului nu am reusit sa intru in ele ca au parolele si cu user name-ul schimbat, sper ca se intelege ce vreau sa spun. O sa caut si aceasta metoda pe gg postata de tine @sonyavasile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suspect34 Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) vezi ca antena ta are si un utility program care arata in genul si are si optiunea de pin connect aici este un exemplu facut de mine cu ralink utility cat de rapid este sa vezi parola folosind pin ul Edited August 4, 2014 by Suspect34 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyavasile Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 @OLi Claudiu : " nu am reusit sa intru in ele ca au parolele si cu user name-ul schimbat," hydra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oli_Claudiu Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 Multumesc @sonyavasile nu stiu mai exact cum sa ma exprim dar m-am referit ca nu pot sa intru in ruterele la care am parolele de ma conctez la internet. Multumesc tuturor pentru ajutor incaodata am rezolvat problema deci . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...