AsalT Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Dupa cateva cautari pe net, dupa ce am dat de pareri pro si contra, va intreb pe voi.Ce ati prefera, un nume de domeniu format din 2 sau mai multe cuvinte, cu cratima sau nu?Care sunt avantajele si dezavantajele amandurora parti?Va intreb pentru ca in exterior sunt o gramada de pareri, si nu stii care-i cea mai buna.P.S: Asta e mai mult o curiozitate, si de ce nu, poate pe viitor o sa-mi foloseasca, si mie si de ce nu, altora.Multumesc! Quote
nonimporta Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 eu as merge pe un nume usor memorabil care sa nu insemne un cuvant neaaparat de exemplu in loc de solutiedecuratatpete.com as pune cleanex.com Quote
Nest Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Numele de domenii cu dash in ele automat sunt marcate ca avand un nivel de trust 'low', si de asemenea nu urca foarte sus in Google deoarece algoritmul SERP al Google nu le permite asta. Deci, orice ai face, nu folosi hyphens in numele domeniului sau in <title> . Niciodata. Quote
AsalT Posted July 25, 2014 Author Report Posted July 25, 2014 Numele de domenii cu dash in ele automat sunt marcate ca avand un nivel de trust 'low', si de asemenea nu urca foarte sus in Google deoarece algoritmul SERP al Google nu le permite asta. Deci, orice ai face, nu folosi hyphens in numele domeniului sau in <title> . Niciodata.Am o curiozitate, daca un nume de domeniu nu e disponibil, folosirea unui acronim, dauneaza? Vorbind de trafic, popularitate, rankarea in google s.a.m.d.Un exemplu: playstationgames.tld > psgames.tld Quote
Nest Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Verifica daca acronimul e recunoscut de Google. In caz ca e, diferentele la ranking ar fi exclusiv dupa optimizarea SEO a siteului. Quote
AsalT Posted July 26, 2014 Author Report Posted July 26, 2014 Ce este mai ok? Un nume de domeniu cu cratima care este disponibil pe .com sau un nume fara cratima cu alta extensie?Si vorbind de extensii, daca .com, net, org sunt deja luate, ce extensii ar fi ok? Quote
sandabot Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Definitiv fara cratima, cel putin din punctul meu de vedere mi se pare ca atunci cand vad un domeniu cu cratima un domeniu de mana a 2-a stiind ca versiunea fara cratima a fost inregistrata mai devreme si are servicii mai de calitate.Plus ca aspectul general al domeniului e urat . Quote