sandabot Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Ma intereseaza sa stiu daca exista retele care platesc pentru fiecare inregistrare insa fara oferte adult si sa imi recomandati o retea de PPI buna. Quote
vladmir Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Ma intereseaza sa stiu daca exista retele care platesc pentru fiecare inregistrare insa fara oferte adult si sa imi recomandati o retea de PPI buna.Incearca maxbounty sau affiliatetrending . Si peerfly e buna dar la jocuri , cel putin , are payoutul mai mic . Cam orice affiliate network are si ppl/ppi depinde ce tintesti mai exact (o nisa anume) . Quote
QweFCSB Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Ti-am recomandat 2 retele ppi pe care le folosesc personal. Quote
QweFCSB Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 PPI RevenYou eu nu prea as recomanda revenyou.......din cate am citit si din cate am auzit sunt neseriosi,utilizatorilor care muncesc din greu si strang sume de peste 200$+ le gaseste motiv si le baneaza contul inainte de plata! Quote
CristianRoflmao Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 eu nu prea as recomanda revenyou.......din cate am citit si din cate am auzit sunt neseriosi,utilizatorilor care muncesc din greu si strang sume de peste 200$+ le gaseste motiv si le baneaza contul inainte de plata!iara cand va aud ca nu recomand.. bai omule eu l-am folosit de 3 luni si merge bine .. ii baneaza pentru ca fraudeaza nu ca vreau eu.. singura parte naspa e ca e net30. Quote
sebywarlord Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Pentru PPI eu folosesc Installaxy Quote