Jump to content

vladmir

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vladmir

  1. pay per install...adware adica...iti baga reclame fortate in browser ...
  2. Scuza-ma , tu faci bani ca un bogat ? Ultima oara cand am citit forbes 500 , nu am vazut ceva scris despre tine . Si nu exista metoda de facut bani "ca un sarac" exista doar metode de facut bani . La inceput toate produc relativ putin fata de nevoile tale . Eu momentan nu ma hranesc din rat-uri , ci o fac de fun (plus ca sunt la inceput) .
  3. Eu nu inteleg de ce te bagi pe threadul meu ca sa vorbesti prostii ? Daca nu iti place infectarea oamenilor atunci de ce stai pe rst ? E forum de hacking/it security . Daca vrei forum romanesc exclusiv programare du-te pe softpedia .
  4. cam cat fac din asta ? care e cel mai bun ppi ? pot instala ppiuri de la retele diferite ca sa fac mai mult ?
  5. Buna ziua . Care e cea mai buna metoda de a monetiza victimele din rat ? Va rog fara cc/blackmail.
  6. la mine au incercat parintii sa puna control parental , dar mereu il dezactivam
  7. Probabil ai confundat Defcamp cu Defcon (common mistake) .
  8. Asa e , dar SEO nu e numai metode/tricks , se porneste de la o baza si daca baza aia nu e bine cladita atunci nu ai pe ce sa contruiesti .
  9. Nu am luat cursuri de antreprenoriat , poate vrei sa zici ca am predat ON: Ma intereseaza ceva offline unde ma pot intalni cu antrenorul face2face .
  10. Cam la asta ma gandeam si eu , dar vad ca au lucrat cu companii cunoscute , nu nonameuri si m-am uitat peste continu si titlurile descriu cam tot ce e important in SEO . Cat de bine o predau e alta poveste .
  11. da vladmir = nume de fata Nu am nicio legatura cu ei . Imi poate recomanda atunci cineva niste cursuri offline de seo/aff marketing in bucuresti ?
  12. Foarte posibil . Dar mai bine e sa ai un curs bine sintetizat si organizat de catre niste profesionisti care sunt platiti bine pentru asta decat sa cauti pe internet cai verzi pe pereti. Nimic nu e gratis pe lumea asta asa ca cel mai bine platesti si daca tot platesti macar sa obtii calitate de banii aia. Asta intreb daca stie cineva daca sunt de calitate . Teorie stiu si eu , dar caut niste profesionisti sa ma bage in practica .
  13. Buna seara . Am gasit pe internet un curs offline ce are loc in bucuresti >> Cursuri SEO Bucuresti << . Ce parere aveti de ei ? Le-am trimis mail , dar astept sa raspunda . A mai avut cineva tangenta cu acest curs ?
  14. Nu sunt sustinator al tiganilor , ba chiar din contra . Doar ca nu vad ce legatura are cu orice pe forumul acesta. E ca si cum as deschide eu topic acum sa zic cat de mult urasc eu mancarea de la Mc si sa ne aprindem torte si sa dam foc mc-ului de la unirii . Ok bravo ai initiativa si opinie , dar ti-ai gasit locul gresit sa ti-o exprimi . Nu spun ca e proasta , spun doar ca m-am saturat sa vad discutii de genu' aici .
  15. Nu inteleg ce legatura are RST cu ce ziceti voi acolo . Nici macar nu e computer-related . Nu ne pasa de tigani aici sau cu ce echipa tii . Pe internet poti fii extraterestru ca nu conteaza.
  16. Home | Affiliate Trading Network - An Affiliate Network | The Network and CPA Network arata facut in paint , dar e una din cele mai mare retele de affiliate marketing din lume , deci nu te lua de un site doar la cum arata Cat despre site , aveti un - in primul rand ca l-ati facut in romana .
  17. Incearca maxbounty sau affiliatetrending . Si peerfly e buna dar la jocuri , cel putin , are payoutul mai mic . Cam orice affiliate network are si ppl/ppi depinde ce tintesti mai exact (o nisa anume) .
  18. Imi iau un 16gb ram cu octa-core si cu un nvidia geforce titan si imi pun pe el floppy bird os
  19. Nu e problema , nu tin suparare . V-am adaugat si sunt inca activ . Pacat ca au inchis topicul in care dadeam si likeuri gratis , dar cine totusi inca vrea sa dea pm .
  20. Cred ca stiu ce o sa fac . O sa donez bani la o casa de copii si gata... nu vor fii in mana "marelui tepar" ( eu ) si nici in mana infractorului .... daca aveti careva propuneri unde sa ii trimit sa-mi spuneti....
  21. Banii i-am stricat , dar daca e nevoie pot pune de la economiile mele . Insa eu ii dau banii inapoi el isi mai cumpara 3 runzi de mailuri din alta parte si continua sa vanda masini fictive de cate 5k$ bucata si sa goleasca economiile de o viata a unor oameni .
  22. am incercat sa vorbesc cu aelius pe skype dupa , dar am primit block apoi am facut alt cont sa vorbesc cu el pe chat pe rst , dar am primit ban pe el acum imi astept banul si pe contul asta , dar macar incerc sa imi curat numele ca una peste alta asta ramane....banii vin si pleaca dar numele ramane....
  23. da singura reclamatie este a lui python-noob ala atat si despre el este vorba .... si tu i-ai fii dat banii inapoi ? avand in vedere ce avea sa faca cu ei ? de recunosc sunt tepar dar doar in acest caz nu sunt de fel o persoana tepara asta e motivul topicului ... am facut multe relatii pe rst care s-au dovedit fructoase pentru ambele capete si nu vreau sa fie oprite doar pentru ca am dat teapa un infractor... da ai dreptate si mi s-a mai zis....prost am fost ca nu am ascultat....de asta nimeni nu da link direct catre businessul lor pe rst....
×
×
  • Create New...