Jump to content
DetoX

[need] fb accounts

Recommended Posts

Posted (edited)

In ultima saptamana, am gatat un vps si am lucrat la un script in python pentru like-uri (long live django - probably the best framework in the world!). Totul va fi online, subscription-based, plata inainte si ii atribui eu un user si o parola. O luna de folosinta va costa 10 euro, iar clientul va urca dintr-un fisier .txt conturi de facebook, folosite pentru like-urile la pagina (momentan doar la pagina, pe viitor poate si poze, posturi).

Bun. Daca e cineva care ma poate ajuta cu cateva conturi pe facebook, nu multe, cat il lasa inima. :) Mai fac cateva teste si ii dau drumu. Cei care ma ajuta o sa aiba acces la script PRIMA LUNA. Nu modific nimic la conturi, deci o sa le puteti folosi in continuare sau vinde.

Cine are, sa imi dea un PM. Ma inclin.

Nota bene: daca nu va intereseaza acces gratis o luna, imi faceti un pret si va cumpar conturile. Plata doar prin Paypal, dau eu primul daca sunteti seriosi.

Edited by DetoX
Posted

Nu ii iau inapoi. Stai linistit :) Nu am eu altceva. Nici btc, nici PM, ca imi e tare frica ca intr-o zi o sa ma ard cum am facut si cu LR. Dar esti prea mic ca sa stii de libertyreserve, bahaosistule.