Jump to content
M4T3!

Comanda de pe ebay.com

Recommended Posts

Posted

ti-as recomanda sa cauti produsul in europa nu in state , cu free shipping eventual ( chiar daca e inclus in pret) astfel scapi de vama si taxe.

Poate gasesti produsul pe amazon sau pe orice alt site din EUROPA.

Posted

iti dau diseara nr unui tip care cu asta se ocupa. Eu mi-am comandat o camera foto din state de pe amazon mi-a iesit la 1240 ron....in cazul in care la noi in magazin era 2000 ron....si pe amazon era 300 de dolari. Nah comisionul lui + transportul cu , curierul pana la botu calului a iesit in total 1240 ron pt mine.

Posted
Pai as prefera sa mi recomandati voi astfel de site-uri, daca ati avut tangente cu ele, cat de seriosi au fost, cat de repede au ajuns, etc...

io recomand parcelbound. com

il folosesc de vreun an,am facut vreo 5 comenzi prin ei. ai adresa ta de USA. comanzi de pe ebay si o trimiti la adresa ta din Usa si de acolo se ocupa ei. poti modifica si valorea pachetului sau descrierea lui. fac livrari cu Dhl sau Fedex.

daca ai nevoie de info cere.

Posted

la mine nush sati spun exact....ideea e ca 300$ x 3.3 sa zicem ar fi 990 ron + 40 ron fan curier cu verificare colet = 1030 ron...

1240 - 1030 = 210 ciubucu lui probabil......Din cate am intales apoi de la cineva el la comandat in state la vreun cunoscut si respectivul la pus la posta si a declarat o valoare mica a coletului...( ex : carti , haine etc...ceva de genu banuiesc... ) si a iesit o valoare infima pretul trans.

Ti-am dat pm cu nr de tel.