z4rk Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Salut. Daca imi fac un cont PayPal la care nu atasez niciun card, pot primi un transfer de cativa EURO de pe alt cont al altei persoane? Scopul banilor primiti e ca sa cumpar ceva ce se poate lua doar cu PayPal. Quote
HTBrain Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Da, bineinteles, faci contul si verifici adresa e-mail. Iti recomand sa nu folosesti date false, in caz ca se intampla ceva, sa ai cum sa faci eventuale dovezi. Quote
em Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Salut,Dupa ce overall tranzactiile tale depasesc 50E iti cere si card. Quote
HTBrain Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Mhmm, nu mi s-a intamplat asta em. Quote
z4rk Posted August 12, 2014 Author Report Posted August 12, 2014 Eu vreau sa primesc de la cineva sa zicem 10Euro pe care sa ii folosesc de exemplu sa cumpar un VPS / Host din alta tara. Quote
D3mEnT Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 @em: Din cate imi aduc aminte, limita era de 100-200 euro/an pentru conturile neverificate. Quote
Shadow86 Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Intrebare paypal : Daca doresc sa cumpar ceva din china....dar vanzatorul accepta plata prin paypal....eu ii virez banii.....dar daca eu nu primesc marfa care am comandato mai imi pot recupera banii ? Auzisem ceva ca la paypal e mai sigur , adika banii nu ajung chiar la vanzator....?? Quote
nonimporta Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Ajung la vanzator dar poti face dispute daca nu primesti marfa,cel mai sigur foloseste un escrow service daca e vorba de chineji Quote
QweFCSB Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Din cate stiu eu ca sa poti cumpara cu paypal nu iti trebuie contul verificat? Quote
Shadow86 Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 (edited) Ajung la vanzator dar poti face dispute daca nu primesti marfa,cel mai sigur foloseste un escrow service daca e vorba de chinejiNu am auzit de escrow service. Ce e ??? ps. acum am vazut la vanzator pe pagina ca scrie -- Escrow Payment: Accepted -- Edited August 13, 2014 by Shadow86 Quote
nonimporta Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Sunt siteurile specializate in escrow de exemplu le trimiti lor banii si cand iti ajunge marfa sau dupa ce o verifici chinezul isi primeste banii de la escrow.https://escrow.com/ Quote
Shadow86 Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Sunt siteurile specializate in escrow de exemplu le trimiti lor banii si cand iti ajunge marfa sau dupa ce o verifici chinezul isi primeste banii de la escrow.https://escrow.com/Ma gandesc ca , chinezului trebuie sa ii dau o dovada ca eu am trimis banii la escrow....sa fie si el 100% sigur ca daca imi trimite ceea ce comand isi primeste si banii nu ??? tre sa fie ceva document sau dovada de plata din partea celor de la escrow care sa o dau eu chinezului ?? Quote
nonimporta Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Pai da isi face si el cont acolo si am impresia ca primeste banii tot acolo dar nu poate sa-i scoata pana nu iti dai acceptul tu. Quote