wikedx Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Salut as dori si eu sa stiu daca mac os x este free.Ce versiune imi recomandati fiindca am inteles ca sunt mai multe versiuni : lion , maverick , etc.Daca imi puteti si lasa un link de download sau un indiciu de unde il pot lua ar fi perfect.Mersi! Quote
tromfil Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Nu, iar cel mai ok merge pe hardware specific, adic? tot de la Apple. Quote
wikedx Posted August 28, 2014 Author Report Posted August 28, 2014 pai am inteles ca este cel mai bun unix mai bun si de cat linux si merge mai bine ca toate sistemele de operare , imi puteti recomanda unul mai bun ca mac? Quote
Moderators Dragos Posted August 28, 2014 Moderators Report Posted August 28, 2014 pai am inteles ca este cel mai bun unix mai bun si de cat linux si merge mai bine ca toate sistemele de operare , imi puteti recomanda unul mai bun ca mac?Pui prost intrebarea. Depinde ce vrei sa faci, programare, design, sa te joci, sa faci jocuri, etc.Eu folosesc Fedora pentru net, filme si programare web. Quote
wikedx Posted August 28, 2014 Author Report Posted August 28, 2014 eu pentru programare , filme , muzica , youtube , si un singur joc pe net (remi-online) care se joaca tatal meu si care necesita java Quote
TheOne Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 (edited) pai am inteles ca este cel mai bun unix mai bun si de cat linux si merge mai bine ca toate sistemele de operare , imi puteti recomanda unul mai bun ca mac?E vorba ca sunt putini virusi pentru mac. Si am intalnit persoane care au iMAC-uri de ani buni si le merge perfect fara sa dea format sau chesti... Am vazut multi care si-ai pus macintosh pe PC-ul lor, n-am idee cum merge dar oricum, daca ai bani mai bine cumperi un iMAC, MacBook original..EDIT:nu imi permit sa imi cumpar un sistem de operare cu licentaAtunci ramai la windows Edited August 28, 2014 by TheOne Quote
wikedx Posted August 28, 2014 Author Report Posted August 28, 2014 nu imi permit sa imi cumpar un sistem de operare cu licenta Quote
askwrite Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 (edited) E vorba ca sunt putini virusi pentru mac. Si am intalnit persoane care au iMAC-uri de ani buni si le merge perfect fara sa dea format sau chesti... Am vazut multi care si-ai pus macintosh pe PC-ul lor, n-am idee cum merge dar oricum, daca ai bani mai bine cumperi un iMAC, MacBook original..EDIT:Atunci ramai la windows Pai si windows tot sistem de operare cu licenta e. @misefalfaie windowsul, normal. tu in post ai spus sa ramana la windows daca nu are bani de mac cu licenta. windowsul e tot sistem de operare cu licenta. Edited August 28, 2014 by askwrite Quote
wikedx Posted August 28, 2014 Author Report Posted August 28, 2014 deja incepe sa miroase pe aici a inteligenta Quote
TheOne Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 (edited) @askwrite el se referea la MAC, de aia am zis sa ramana la windows. Edited August 28, 2014 by TheOne Quote
alezu2000 Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 eu am folosit si windows si linux si macintoshDaca nu depinzi de programe gen adobe iti recomand linux.Daca nu ai bani de imac si doresti sa faci hackintosh....hmm..e discutabil merge destul de ok (nu la fel de bine cum e pe un apple, dar e ok) problema ar fi ca la fiecare update te futi cu driverele mai moare sistemul uneori fara sa stii de ce.. deci daca depinzi de vreo suita ce nu ruleaza bine pe linux foloseste windows..(multi o sa zica ca da merg programele adobe si pe linux, dar va zic din experienta ca nu ruleaza la fel de bine ca pe os x sau windows) Quote
wNNk Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Fedora e linux practic nu ?Pot sa instalez Windows 8 pe C:\ si Fedora pe D:\ ? Quote