alexandruth Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 (edited) Va rog mult, m-a?i putea ajuta s? îi g?sesc num?rul de telefon al lui Pavel Coru?? E scriitor, mai multe detalii despre el g?si?i aici.Edit: am f?cut. Edited August 31, 2014 by alexandruth Quote
anticard Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Pavel Coru? roagã toate persoanele sã nu-l deranjeze din activitatea creatoare, cu nici un fel de probleme. Cine dore?te sã-?i lãmurescã anumite informa?ii poate citi cãr?ile dânsului sau ale altor autori.Am citit despre el si pare un scriitor interesant daca ai facut rost de nr lui de tel imi zici si mie te rog cum pot cumpara si eu o carte de la el? Quote
alexandruth Posted August 31, 2014 Author Report Posted August 31, 2014 Am citit despre el si pare un scriitor interesant daca ai facut rost de nr lui de tel imi zici si mie te rog cum pot cumpara si eu o carte de la el?Caut? pe Okazii, sunt foarte ieftine ?i sunt multe. Quote
Mandrake1942 Posted September 1, 2014 Report Posted September 1, 2014 Am citit si eu cateva carti scrise de el, sunt interesante, omul e foarte destept dar si dubios in acelasi timp l-am vazut in cateva emisiuni si am ramas masca de fiecare data. Mai ales in cea in care se certa cu Becali despre dumnezeu. Quote