glontz02 Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Hello guy's and girls, ma cheama Cosmin a.k.a glontz si sunt din capitala Romaniei(am acest nick de cand jucam C.S 1.5 undeva la inceputul anilor '2000:)) mi am facut cont pe forum de aproape o luna si am gasit tot felul de lucruri interesante pe acest site despre programare si nu numai, cunostiintele mele pe zona I.T programare tind spre zero ce stiu e sa schimb ceva piese la P.C si instalez programe In viitorul apropiat vreau sa imi fac un magazin on-line si sper sa gasesc ajutor pe aici la preturi decente Multumesc,Ps: respect means everything ! 1 Quote
SticKyWoX Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Salut si bine ai venit! Incearca s-o lasi mai moale cu emoticoanele, dai impresia de copil de scoala primara. Quote
.Breacker Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Salut si bine ai venit! Incearca s-o lasi mai moale cu emoticoanele, dai impresia de copil de scoala primara.Exact aia e.ON: Bun venit. Quote
glontz02 Posted September 2, 2014 Author Report Posted September 2, 2014 Exact aia e.ON: Bun venit.Am zis ca destind si eu putin atmosfera daca pun un smile doua in post, am inteles ideea acum, iar in clasele primare cand eram, net ul era o himera ! Quote
glontz02 Posted September 2, 2014 Author Report Posted September 2, 2014 @sibip , am citit regulamentul o data si intro-ul pe care l-am scris cred ca a fost destul de ok, pentru deconstipare iti recomand un laxativ pe baza de plante. Quote
SticKyWoX Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 @sibip , am citit regulamentul o data si intro-ul pe care l-am scris cred ca a fost destul de ok, pentru deconstipare iti recomand un laxativ pe baza de plante.Atunci ai memoria scurta. Nu ai voie sa faci dublu-post. Quote
glontz02 Posted September 2, 2014 Author Report Posted September 2, 2014 Am incercat sa fiu elegant, insa bag de seama ca esti de ultim rang si de cea mai joasa speta specie de user existenta pe acest foum ! Sa iti fie rusine, magarule ! Quote
TheOne Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 ON: Bine ai venit.OFF: Nu te supara ca se iau baieti de tine aiurea, aici e la moda. Quote
glontz02 Posted September 2, 2014 Author Report Posted September 2, 2014 Asa e, stii vorba aia : Nu mai baga toate prostiile in seama ! Quote
Scalexandru Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Relax si welcome pe rst , asa este peste tot fiecare padure are uscaciunile ei ... nu lua in seama toti inganfati ce traiesc din alocatie sau de pe banii parintilor Quote
Xythras Posted September 23, 2014 Report Posted September 23, 2014 Bine ai venit glontishor, treci cu vederea "botezul" asta si stai p-aproape ca ai multe de invatat de pe aici. Quote