katmai Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Deci tu vrei si coding?si cum sa isi faca update singur,ca nu are de unde sa isi faca update singur.Eventul un admin panel de unde sa faci tu update si etc. Quote
Danny Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Doresc ca sa faci un website in asa fel incat sa pot sa fac update singura Sa faca ea update ... nu siteul singur. Oricum ... va iesi ceva frumos, cred Cat despre update, tot designerul il va updata. Thread closed. Puteti sa inchideti topicu Quote
ENCODED Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Doresc ca sa faci un website in asa fel incat sa pot sa fac update singura Sa faca ea update ... nu siteul singur. Oricum ... va iesi ceva frumos, cred Cat despre update, tot designerul il va updata. Thread closed. Puteti sa inchideti topicu de undeh pana aundeh inchizi u topicurile ? Quote
Danny Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 de undeh pana aundeh inchizi u topicurile ?Era o sugestie sa inchideti din moment ce a gasit pe cineva. Puteti sa-l mai lasati, daca nu vreti sa-l inchideti Quote
sysAdmin Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Puteti sa inchideti topicu de undeh pana aundeh inchizi u topicurile ?Mai intai invata sa tastezi corect si sa folosesti un limbaj decent , nu esti la zoo sau pe mirc iar in al doilea rand functia de Super Moderator pe care ar trebuii sa o indeplinesti nu cred ca iti permite sa faci flameuri. Quote
Danny Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Proiectul a cazut din cauza neseriozitatii lu' Danielle. Deci ... daca o sa aveti de treaba pe viitor cu aceasta persoana, sa va ganditi de 2 ori inainte. Quote
darkyndy Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 de sters ... nu am fost atent ca nu mai e valabil anuntul, sry. Quote
Danielle Posted February 16, 2008 Author Report Posted February 16, 2008 Danny nu ai de ce sa te superi pe mine nu este vina mea pentru ca proiectul nu a mers sau nu merge nu stiu ..tu ai discutat cu celelante persoane daca nu a mers nu este vina mea, nu eu aveam decizia finala..daca era up to me atunci era Okay dar asa nu am putut sau pot sa fac nimic in acest caz.PS:Sa fiti cuminti.Am sa cer administratorului daca se poate sa stearga acest subiect ..Multumesc. Quote
Danny Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Am mai vazut ca tine Se poate inchide topicu ... daca se doreste Quote