kw3rln Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Link: http://rstcenter.com/index.php?pagina=ip_domainDescriere: poti vedea ce site-uri se mai gazduiesc pe server la ce site doresti tuHow? pai eram la flama acasa si le-a murit mod_rewrite parca la seologs.com ... anyway ne-o aratat sursa cod la toate tool-urile de la ei .. o sa mai punem cateva Quote
Cril Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 mersi ... e de ajutor ... codu sursa nu`l dai ? Quote
Guest BanKai Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 nu va ganditzi ca e cine stie ce avion de script ... ne'am permis sa il folosim pentru ca se foloseste la randul lui de tooluri publice pentru a face reverse . in unele cazuri reversul nu este 100% complet pentru ca nu face reverse propriu zis la host ci doar citeste siteurile de pe acel server care sunt indexate "undeva" Quote
tw8 Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Buna treaba, dar v-a scapat ceva.Kw3 vezi PM. Quote
amprenta Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Buna treaba, dar v-a scapat ceva.Kw3 vezi PM.asa e ,tw8 Quote
Guest Nemessis Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 kweee refa scriptul ca mor aici Quote
kw3rln Posted January 2, 2008 Author Report Posted January 2, 2008 neatza... amu il facmersi tw8 si nm Quote
Guest BanKai Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 ce pot sa spun ... omu e ratat Quote
katmai Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Da ceva nu e corect,eu am verificat pe un ip de a meu,am in total aprox doua sute de doemnii cu tot cu subdomenii si mi-a rezultat 95.(Fa si tu asta de anunta-ma cand apare un arspuns nou,ca imi trimite mailurile dupa o zii ) Quote
loki Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 le ia din server, daca mai faci domenii, pe no-ip de exemplu, programul nu le vede. Mersi ca am descoperit ca mi-a ramas un server setat prost, un domeniu afisat cu el l-am omorat eu demult. Quote