Sveratus Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 cei de la sec4ever.com i-au terminat definitiv site-ul pakistanezilor t3es si prince , eu cred ca sunt buni deoarece a dat deface si la hackforums , cel mai mult ma intreb ce exploit o fi folosit sau au dat un simplu bruteforce.????? ????? ????? ???? ????????? ?????? ??????? alboraaq???? ??? i-Hmx ????? ??? ?????? ?????? ????? sursa:??????? ??????? Quote
TYJ Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Foarte tare.Astia au pacalit oameni de vreo 2 milioane $. Cea mai mare retea de scammeri online.Faptul ca sunt din pakistan, ii doare in pula de garda. Sa le faca baza de date publica. MERITA! Quote
QUADMACHINE Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Au luat-o pe coaja bine de tot, ce rau imi pare de ei. Quote
Aerosol Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 bine au facut ce sa ceri de la niste copii... Quote
Sveratus Posted September 27, 2014 Author Report Posted September 27, 2014 Foarte tare.Astia au pacalit oameni de vreo 2 milioane $. Cea mai mare retea de scammeri online.Faptul ca sunt din pakistan, ii doare in pula de garda. Sa le faca baza de date publica. MERITA!exact , dar ia pacalit tot pe cei care vroiau servicii de c.a.r.d.i.n.g de la zepequeno aka t3es, tot nenorocitii dastia ... tot ma bucura faptul ca lea luat bani tot la cei care vroiau servici mentionate mai sunt Quote
HTBrain Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Cati se plang ca e down ABH, doamne doamne, down sa ramana, mai scapam de micii scammeri. Quote
Stealth Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 (edited) Rata?ii se sparg între ei. Hahahahah Acum 4 ani i-am spart pe ?ia de la sec4ever.com c? aveau backdoor în login ?i salvau datele într-un txt într-un folder numit chiar backdoor dac? nu m? în?el. Iar pe prostul ?la de t3es, la fel. Dup? ce i-am luat acces la forum ?i am postat pe HF, zicea ca backup-ul .sql era defapt un virus Edited September 28, 2014 by Stealth Quote
QUADMACHINE Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Rata?ii se sparg între ei. Hahahahah Acum 4 ani i-am spart pe ?ia de la sec4ever.com c? aveau backdoor în login ?i salvau datele într-un txt într-un folder numit chiar backdoor dac? nu m? în?el. Iar pe prostul ?la de t3es, la fel. Dup? ce i-am luat acces la forum ?i am postat pe HF, zicea ca backup .tar.gz era defapt un virus Ca asa i-ai spart? ) Quote