Razix Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 (edited) Salut , ma numesc Razvan , am 17 ani si ma pasioneaza termenul hacking.Porecla mea este Razix.Nu am venit aici pentru jocuri cum ar fi metin2 sau mai stiu ce alte prostii.Vreau sa ma integrez si sa ma inteleg bine cu toata lumea.Mi-ar placea sa invat cum sa sparg site-uri , cum sa aflu daca sunt vulnerabile... Nu ca sa ma dau mare sau ca sa arat eu ce pot,as vrea sa le fac pentru mine.Daca imi puteti oferi niste tutoriale ptr incepatori,de orice fel as vrea sa invat.O zi buna Edited September 27, 2014 by Razix Quote
bubu2005 Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Bun venitLet me google that for you Quote
.Breacker Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Degeaba îi dai link cu tutorial.Înva?? HTML, CSS, PHP, JS, SQL, înva?? cum func?ioneaz? apoi le po?i "sparge".ON: Bun venit. Quote
nonimporta Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Salut, bine ai venit.Mi-ar placea sa invat cum sa sparg site-uri , cum sa le aflu daca este vulnerabil ... But first of all... Quote
Aerosol Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Mi-ar placea sa invat cum sa sparg site-uri , cum sa le aflu daca este vulnerabil ... Nu ca sa ma dau mare sau ca sa arat eu ce pot,as vrea sa le fac pentru mine.In primul rand noroc si bun venit la noi, apoi partea cu "vreau sa sparg cum sa sparg site-uri" ar spune-o doar un copil, partea cu vulnerabilitatile poti cauta tutoriale despre exploat dar mai intai trebuie sa inveti ce este acea vulnerabilitate, de ce apar errorile You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1SELECT module FROM rights WHERE user_id =Oricum inainte sa te poti apuca te pentesting trebuie sa inveti PHP,JS etc... Quote
Active Members SynTAX Posted September 27, 2014 Active Members Report Posted September 27, 2014 Salut ?i bun venit. Legat de spartul siite-urilor: învata s? securizezi ?i apoi vei ?tii sa si g?se?ti vulnerabilit??i. Quote
Cyb3rGhost Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 salut Razix pana la "a sparge site-uri" ai de invatat multe chestii...insa daca esti atent poti invata Quote
SilenTx0 Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 In primul rand noroc si bun venit la noi, apoi partea cu "vreau sa sparg cum sa sparg site-uri" ar spune-o doar un copil, partea cu vulnerabilitatile poti cauta tutoriale despre exploat dar mai intai trebuie sa inveti ce este acea vulnerabilitate, de ce apar errorile You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1SELECT module FROM rights WHERE user_id =Oricum inainte sa te poti apuca te pentesting trebuie sa inveti PHP,JS etc...Nu ar spune-o doar un copil, este gândirea tipic? a încep?torilor în acest domeniu. Cred c? fiecare dintre noi a trecut prin aceast? perioad?. @Razix , mai întai încearc? s? înve?i s? creezi aplica?ii web. Te va ajuta foarte mult nu doar pentru a în?elege cum functioneaz? vulnerabilitatile web, ci î?i va schimba foarte mult gândirea. Po?i face lucruri "pozitive" cu aceste cunostin?e ( în domeniul securit??ii), nu doar s? distrugi.https://rstforums.com/forum/90082-rst-pwnthecode-beta.rst . La fiecare capitol scrie ?i ce trebuie s? ?tii ca s? po?i întelege cum functioneaza vulnerabilitatea (se presupune c? de HTML nu se pune problema s? nu ?tii). Quote
TheOne Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Bun venit ai grija ce scrii/postezi , o mica greseala si zbori. Quote
Razix Posted September 27, 2014 Author Report Posted September 27, 2014 Misefalfaie : Nu inteleg ce vrei sa spui....Multumesc tuturor,mai astept tutoriale ptr incepatori. Quote
Aerosol Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 uite aici un tutorial despre Atacurile SQL ( https://rstforums.com/forum/90106-atacurile-sql-injection-new-post.rst) simplu' zic eu. Quote
Kwelwild Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Bun venit ai grija ce scrii/postezi , o mica greseala si zbori.Mai dà-te-n sloboz de vierme...figuri de om vechi de pe aici.on: Bine ai venit mosule !! Quote
io.kent Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 esti incredibil...on bun venit.. Quote
TheOne Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 (edited) @Kwelwild Nu stiu ce te roade pe tine, dar te rog frumos sa te abtii. La mituit ma-ta pe Nytro sa injuri? Tarane. Si da, pot sa spun ca sunt mult mai vechi ca tine. Stii vorba aia... "Daca taceai, filozof ramaneai."EDIT: Am uitat sa-mi cer scuze pentru offtopic, dar l-am vazut de ceva vreme ca "broscaru'" are besini in cur. Edited September 27, 2014 by TheOne Quote
Kwelwild Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 @Kwelwild Nu stiu ce te roade pe tine, dar te rog frumos sa te abtii. La mituit ma-ta pe Nytro sa injuri? Tarane. Si da, pot sa spun ca sunt mult mai vechi ca tine. Stii vorba aia... "Daca taceai, filozof ramaneai."EDIT: Am uitat sa-mi cer scuze pentru offtopic, dar l-am vazut de ceva vreme ca "broscaru'" are besini in cur.Sà te satisfac in cur (sà nu zic fut) Quote
Razix Posted September 27, 2014 Author Report Posted September 27, 2014 Ma ia terminati cu injuraturile in topicul meu Eu comand aici , e al meu ))))) Quote