alexmihai22 Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Stie cineva un soft de filmat bun pentru jocuri fara lag ? Quote
nedo Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Fara lag nu se poate, pentru ca majoritatea trebuie sa encodeze ceea ce captureaza(de obicei cu codecul avi h264), iar asta de cele mai multe ori este facut de procesor, iar daca ai un procesor slab asta duce la frame-uri scapate-> clip sacadat. Nvidia are pentru placile video gtx750 sau mai noi inclusa in Nvidia Experience - se poate instala odata cu driverul - si codarea se face direct pe placa video, ceea ce duce la un fps mai bun in clipul filmat. Recomandarea mea open source arfi Open Broadcaster Software dar pentru a il rula ok si pentru a inregistra jocuri cat de cat noi la un fps decent ai nevoie de un procesor minim i3, dar de preferat i5 sau i7, 8 gb ram, si o placa video gtx750 sau mai noua(ati sau nvidia). Altele mai sunt fraps(iti permite sa inregistrezi imaginile raw, ceea ce inseamna ca nu iti mai mananca asa mult din procesor, dar fps-ul tau tot v-a scadea cu cateva frame-uri. Quote
zachary1337 Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Stie cineva un soft de filmat bun pentru jocuri fara lag ?fraps e cel mai bun incearca ultima versiuneti-am urcato eu pe direct de pe filelist AICI Quote
Aerosol Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Eu unul zic ca cel mai simplu (nu face lag) este BandiCam Quote