RuSuLeTzZz Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Sunt Alexandru R ,am 22 de ani.Aruncam cate o geana destul de des pe acest forum in cautare de diverse (chiar diverse) si am decis sa ma inregistrez si eu pe forum. Din ce am observat sunt multe lucruri(bune) ce pot fi invatate si suficienti oameni care sa te ajute (cel putin cu o parere).O zi placuta va doresc!Sanatate! Quote
EAdrian Posted October 9, 2014 Report Posted October 9, 2014 (edited) Cred c? s-a gândit mult maic?-ta s?-?i pun? numele "R" Edited October 9, 2014 by EAdrian Quote
RuSuLeTzZz Posted October 13, 2014 Author Report Posted October 13, 2014 Da..a fost o intreaga polemica inte ea si toate rudele..pana la urma,a razbit! Numele de familie nu cred ca are importanta. Quote
Aerosol Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Bun venit, inainte sa continui ar trebui sa stii ca aici e un forum de SECURITATE nu de Gaming... asa ca nu fi stupidsi nu iti folosi numele de familie... Quote
RuSuLeTzZz Posted October 13, 2014 Author Report Posted October 13, 2014 Pai,cine a spus ca numele de familie este nick-name-ul pe care il utilizez. A fost o gluma buna,de apreciat !Sanatate! Quote
SilenTx0 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Bun venit, inainte sa continui ar trebui sa stii ca aici e un forum de SECURITATE nu de Gaming... asa ca nu fi stupidsi nu iti folosi numele de familie... ?i dac? e comunitate de SECURITATE ce? Dac? omul nu umbl? cu prostii, de ce s-ar ascunde? Quote
bubu2005 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Bun venit .......esti din Cálárási? Quote
Eddie91 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Welcome to trol world,Alexandru Rusu. Quote
Graphik Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Sunt Alexandru R ,am 22 de ani.Aruncam cate o geana destul de des pe acest forum in cautare de diverse Vezi sa nu ramai fara gene ca e nasolBun venit, spor la lecturat. Quote
RuSuLeTzZz Posted October 13, 2014 Author Report Posted October 13, 2014 Ai mesaj privat Bubu2005 . @ionut.exotic . Salutari Quote
RuSuLeTzZz Posted October 13, 2014 Author Report Posted October 13, 2014 @Eddie91 . Rusu e o porecla din copilarie. Ai fost pe aproape. Multumesc. Quote
shareban Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 mah, tot nickul meu e numele meu si mi-am dat si linked-in-ul in prezentare. Stiu sigur ca sunt monitorizat asa ca e un plus de securitate al persoanei mele. nu-i mai chinui pe baieti sa ma caute dupa stilul de scris, ip, zona geo sau alte specificitati.Oooo, suntem spioni (cu sh te rog)! ma scuzi, noi nu ne dam numele.a, da, daca vindeti exploituri, loguri sau chestii de skimming e doar treaba voastra. eventual a politiei, sri, dna etcStati voi listiniti ca nu se impiedica ei de nickul vostru de "hackar"; sau ca zici ca esti din buzau dar scrii din drumu taberei.Mai copii, tot netu' trece pe unde trebuie! It's a must, including that nice Tor honeypot!Altfel sa fi(e) primit! Quote