Jump to content

xcrld

Active Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xcrld

  1. Vand pagina de facebook cu 9k likes. Impactul la 1 poza este in jur de 800-1000 de persoane. Nu s-a mai postat din mai. Am incercat niste link-uri spre pagini cu google adsense timp de vreo 4 zile si a produs in medie 10-16 euro strict din reclama pe aceasta pagina. Astept oferte de la 700 ron in sus ! Cu putin efort si posturi constante va puteti alege cu o pagina foarte buna care are public american ( unde google adsense plateste foarte bine) !
  2. Am facut si eu asta inainte sa postez, dar nu am gasit nimic concret. Sunt dispus sa dau bani.
  3. Inca sunt la stadiul de invatare asa ca luati-ma usor. Am inteles ca functia math.random nu e asa de "random" cum se crede, iar numerele se pot prezice. Cum pot face asta? Nu am nevoie sa fiu 100% accuarate.
  4. Tu arunci 900 de lire, si eu ma chinui sa strang 3k pt o masina cu putin peste 10 milioane salariu. Ce iti e si cu viata asta... si tot tu esti ala care vrei sa te sinucizi...
  5. Cumpar piese sau telefoane intregi GALAXY S3. Sunt interesat de carcase, in stare cat mai buna si display-uri. Nu veniti cu preturi astronomice, avand in vedere ca un telefon nou il gasesti si la 600 ron. ASTEPT PM.
  6. Vrei verificat ceva? Am facut cerere aseara pentru website-ul meu si azi mi l-au acceptat.
  7. Nu sunt chiar asa, dar o laba la timpul ei face cat 10 femei.
  8. Sper sa nu schimbe nimeni parola.
  9. Scuze, sterge-ti topicul.
  10. Am si eu nevoie de ajutor in photoshop. Am nevoie de cineva priceput, ca sa imi creeze un buletin. Ma intereseaza sa para cat mai real. Dau o bere, ca mai mult n-am ce. Raman dator.
  11. Un samsung s3 4g, ecranul are o tenta verde, cat oferi ?
  12. xcrld

    Site de stiri

    da-mi si mie. deja lucrez la ceva, poate ne combinam
  13. xcrld

    Vand pagina fb

    Avea intre 1500 si 2000, depinde de ce postez, dar sunt si posturi cu 800-1200. In perioada de glorie: media e undeva pe la 7k.
  14. fb.com/serznet . Numele se poate schimba doar prin cerere la ei, 99% RO. Pret: 40-50 de lei. Accept si 25lei paysafecard.
  15. Nu mai merge Too good to get free.
  16. Am trimis si eu la abonament de vreo 2 saptamani si inca nu am primit nimic...
  17. Nu functioneaza partea cu <ding>, adica la tine apare buzz, de 13123123 de ori, dar la cealalta persoana ii apare doar 1 singura data.
  18. Foarte util, avand in vedere ca fac parte din categoria noobs. Thanks.
  19. Merge bine, dar majoritatea conturilor de facebook de acolo sunt d-alea fake.
×
×
  • Create New...