administration Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 sunt in supermarket-uri automate care ghidezi o macara sa ridici un ursulet de plus dar de fiecare data macaraua scapa obiectul, exista o metoda pentru acest tip de aparat? Quote
Eddie91 Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 (edited) Teoretic toata smecheria ar trebui sa fie din skill-ul tau,dar majoritatea ghearelor alea de la jocuri zici ca nu au putere de prindere,presupun ca puterea de strangere e direct proportionala cu puterea de a manca bani Ca fapt divers unui prieten de-al meu,in Germania ii placea sa se distreze la jocuri de genul si chiar erau setate sa dea adica dea,a jucat si in Romania si i-a dat ... prin gura Edited October 1, 2014 by Eddie91 Quote
daNNy.bv Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 Era un documentar parca la " How do they do it " in care explica cum e facut ala si ca rata de castig e setata de owner. Cu alte cuvinte hotie. Quote
slanina Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 La aparatele alea sub maneta este o chestie care are gaz si regleaza presiunea carligului. De regula presiunea este scazuta si astfel carligul apuca mereu obiectul respectiv si dupa cateva secunde cum presiunea carligului este scazuta, nu are forta necesara si din cauza miscarilor "scapa" obiectul respectiv. Eu numai in U.S.A sau in UK am vazut ca mai sunt aparate cinstite, dar intr-un loc in care sunt mai multe chestii de distractie. Quote
verde_888 Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 E mai ieftin sa cumperi ursuleti decit sa bagi bani in aparate. Da nu va reveniti odata? Quote
Aerosol Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 Era un documentar parca la " How do they do it " in care explica cum e facut ala si ca rata de castig e setata de owner. Cu alte cuvinte hotie.Tu crezi ca ei sunt prosti ? Nu cred ca e unu care ar face intentionat sa iasa in pierdere...oricum jocurile de genul sunt facute sa te usuce de bani fiindca din ce in ce bagi mai mult (exact ca la "pacanele")zici vai ce aproape si tot aproape ramai. Quote