Terry.Crews Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Deci am dat peste un site de filme online care are continut putin dar are niste rezultate foarte mari.Statistici:Filme adaugate: 168PageRank: 0 Vechimea site-ului: 11 luniCum se poate ca un site cu asa continut putin sa aibe un trafic atat de bun? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotyc Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 la vizitatorii astia trebuie un rank intre 4-5 parca da nu ma insel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Content is the KING !Iar in cazul filmelor, cu cat e mai nou si unic, cu atat ai mai multi vizitatori care vor sa le vada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terry.Crews Posted October 3, 2014 Author Report Share Posted October 3, 2014 Content is the KING !Iar in cazul filmelor, cu cat e mai nou si unic, cu atat ai mai multi vizitatori care vor sa le vada.Da CONTENT IS THE KING dar nu are nimic in plus fata de alte site-uri cu filme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Da CONTENT IS THE KING dar nu are nimic in plus fata de alte site-uri cu filme.Poate le-a pus primul sau printre primii. Multi cauta pe net un film nou aparut ca sa-l vada si nu-l gasesc nicaeri. Imagineaza-ti cum ar fi daca tu ai pune inaintea celorlalti acel film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 In plus de faptul ca are continut nou/unic, conteaza si subtitrarile sa fie urcate rapid si sa fie cat mai profesionale; De asemenea conteaza si buffering-u de pe video-uri si cat de "responsive" e pagina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terry.Crews Posted October 3, 2014 Author Report Share Posted October 3, 2014 Poate le-a pus primul sau printre primii. Multi cauta pe net un film nou aparut ca sa-l vada si nu-l gasesc nicaeri. Imagineaza-ti cum ar fi daca tu ai pune inaintea celorlalti acel film.Am cautat si nu la pus el primul, nici nu apare pe prima pagina in google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 In plus de faptul ca are continut nou/unic, conteaza si subtitrarile sa fie urcate rapid si sa fie cat mai profesionale; De asemenea conteaza si buffering-u de pe video-uri si cat de "responsive" e pagina.Acuma sa va dam contul de paypal, cei cu situri de filme, sa ne dati niste banuti pentru ponturi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLKoldSUN Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Traficul ala mi se pare exagerat Nu cumva sa fie si fals generat. Avand in vedere ca e site de filme... prea greu obtii trafic ca sunt prea multe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PassaMan Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Ce ti se pare asa de extraordinar traficul? Este ok pentru atat continut, se putea si mai bine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUADMACHINE Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 26.08.2014 data inregistrarii si 5 zile mai tarziu face record, clar a cumparat trafic de undeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terry.Crews Posted October 3, 2014 Author Report Share Posted October 3, 2014 Ce ti se pare asa de extraordinar traficul? Este ok pentru atat continut, se putea si mai bine...Cum poti sa zici asta? Sunt altii cu 3000 de filme si tot nu au atat trafic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 26.08.2014 data inregistrarii si 5 zile mai tarziu face record, clar a cumparat trafic de undeva.Dac? cumperi trafic, afi??rile sunt echivalente cu vizitele îns? aici nu este cazul.//ps: e vorba de GTop - Filme Full HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PassaMan Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Cum poti sa zici asta? Sunt altii cu 3000 de filme si tot nu au atat traficAltii cred ca un blogspot inseamna site de filme si se asteapta sa aiba trafic mai mare de 1.5k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 26.08.2014 data inregistrarii si 5 zile mai tarziu face record, clar a cumparat trafic de undeva.Sigur ??? !!! ?? domeniul a fost cumparat anul trecut, daca cautati cu atentie pe google la filme online apare pe prima pagina ... data viitoare gandeste putin inainte sa te apuci sa iti dai cu parerea, omu avea vizite pe site si abia acum si-a inscris site-ul in gtop ... nu e o regula sa iti inscrii site-ul imediat ce ai cumparat domeniul, poate a folosit google analitics sau alt site ce masoara traficul ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3mPtY Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Subscriu la ce a spus #ZeroDoi . La o mica analiza site-ul respecta in mare criteriile de baza SEO, deasemenea are si cateva backlink-uri puternice. Walla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carter2408 Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Altii cred ca un blogspot inseamna site de filme si se asteapta sa aiba trafic mai mare de 1.5k.Tu crezi ca daca este subdomeniu il vede google de cat cu un ochi . Tin sa te anunt ca eu am un subdomeniu pe blogspot cu 30000 de vizitatori unici zi. Si nici page rank la google nu iti aduce vizitatori doar cuvintele cheie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Foarte simplu' daca are continut de calitate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Din ce am observat eu in ultimii ani, google vede foarte bine site-urile facute pe blogspot, daca ai continut de calitate si te ocupi zilnic de el te urca fff mult in cautari, am vazut fel de fel de site-uri cu super trafic, dar problema e ca daca iti faci un site cu continut interzis sunt 100% sanse sa ramai fara site. Chir acum de curand un prieten avea un site de filme si avea 25k pe el si cica a primit 3 notificari de copyright si i-au inchis contul de pe blogspot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terry.Crews Posted October 4, 2014 Author Report Share Posted October 4, 2014 Din ce am observat eu in ultimii ani, google vede foarte bine site-urile facute pe blogspot, daca ai continut de calitate si te ocupi zilnic de el te urca fff mult in cautari, am vazut fel de fel de site-uri cu super trafic, dar problema e ca daca iti faci un site cu continut interzis sunt 100% sanse sa ramai fara site. Chir acum de curand un prieten avea un site de filme si avea 25k pe el si cica a primit 3 notificari de copyright si i-au inchis contul de pe blogspot.On: Nu cred ca au ei treaba cu site-urile de filme romanesti, uite aici unu cu un trafic foarte bun Filme Online, Filme HD, Filme Subtitrate - Seriale si Emisiuni ONLINEOF:Ai probleme cu serialetv.net? Nu pot sa ma uit la nici un film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 nu este real Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 poate sunt prin iframe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolaricrobert Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Depinde ce filme au pe site si cate de buna este imaginea si subtitrarea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheArthist Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 nu este realNormal ca este real, voi auziti ce spuneti?, cautati acest site pe alexa.com si dupa o sa vorbim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3mPtY Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Traficul acelui site blogspot este real. Daca va uitati la whos.amung vizitatorii naviga pe zeci de pagini simultan. Imi este greu sa cred ca a reusit sa manipuleze si sa isi schimbe zilnic link-urile din iframe in asa fel incat statisticile sa apara variat in continutul site-ului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...