BlaCkIcE Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Am trimis un index.html unei persoane (index-u continand si niste linkuri catre imagini ) uitati cum ii apare.Doar daca apasa acel buton pe nume (Show HTML Graphics) atunci ii apare cum ar fi trebuit ...Exista vre-o cale in care sa nu mai apese acel button ? Quote
SirGod Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 s-ar putea sa mearga doar daca cel caruia iai trimis email sa activeze optiunea de Allow si atunci va arata si graficele HTML Quote
michee Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 asta imi da mie o idee.......Nemessis cred ca v-ati gandit de mult la treaba asta,nu? Quote
Guest Nemessis Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Default este sa accepte html. Nu e ceva intalnit prea des. Nu ai cum sa treci prea usor de limitarea respectiva, pentru ca tocmai de aia e pusa acolo Quote
BlaCkIcE Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 hmm nasol daca nu merge , da totusi nu inteleg cev eu cand primesc mailuri de la diverse situri primesc tot cu imagini si se vad interesant Quote
Guest BanKai Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 probabil pentru ca tu ai optiunea dezactivata ... ea vine default o data cu mailul nu de mult timp ... inainte venea activata prin default Quote