ionut.exotic Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Salut .Un webhost free cat de cat bunicel care accepta scripturi nulled pe el ? Am luat de la hostinger si nu am stiut ca nu accepta si mi l-au suspendat . Quote
seboo00111 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Nu cred ca mai exista asa ceva... cauta chestii pe la rusi sau ceva de genu ( daca gasesti gratis)... Slabe sanse altfel. Quote
Eddie91 Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Ieri cand am postat ca am nevoie de niste microjoburi de ce nu mi-ai dat PM ? Astfel aveai bani sa iti iei un amarat de hosting la cativa parai. Iti dau eu bani lunar sa iti platesti un hosting daca OFERI ceva in schimbi;de exemplu:Imi scrii articole pe un subiect care iti zic eu..ce dracu numai moaca vreti. Quote
Aerosol Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 3 Jelly Host din cate stiu eu asta accepta si e free Quote
daatdraqq Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Hostgator accepta cam orice , daca platesti la timp si nu atragi atentia prea rau asupra ta. Cand zic orice NU ma refer la lucruri grave gen furaciuni din banci sau alte nebunii. Quote