Xeon Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 (edited) Vreau sa cer simplul ajutor celor din rst ajutandu-ma cu un simplu like .Facebook este destinat muzici,Designului si blogului pe care il am renuntand la orce forum de securitate sau la tot ce faceam inainte .Cerandu-mi scuze in fata tuturor pentru certurile cauzate din cauza mea blogul meu va avea un poster cu acest forum pentru sustinere .Va rog sa accesati pagina si sa ma ajutati si voi cu un like : -- // removed Edited October 19, 2014 by Ganav
io.kent Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 pune o poza cu o fata, arunca pagina pe paste bin, si imediat vei avea 100 de like-uri..
Aerosol Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 https://rstforums.com/forum/bloguri-si-bloggeri.rst aici iti poti face reclama la blog si implicit la pagina de facebook...ai grija sa postezi in categoria corecta....
Ganav Posted October 19, 2014 Report Posted October 19, 2014 (edited) Vreau sa cer simplul ajutor celor din rst ajutandu-ma cu un simplu like .Facebook este destinat muzici,Designului si blogului pe care il am renuntand la orce forum de securitate sau la tot ce faceam inainte .Cerandu-mi scuze in fata tuturor pentru certurile cauzate din cauza mea blogul meu va avea un poster cu acest forum pentru sustinere .Va rog sa accesati pagina si sa ma ajutati si voi cu un like : // removed Din pacate nu esti indeajuns de familiarizat cu limba romana pentru a mai posta pe acest forum. Avand in vedere atat numarul ridicat de greseli gramaticale cat si lipsa coerentei in idei, publicitatea de pe pagina respectiva va avea un efect detrimental asupra comunitatii RST. Cu alte cuvinte, am aprecia daca nu ai mai face referiri prin facebook sau prin orice alte mijloace.TC Edited October 19, 2014 by Ganav