Jump to content
kiranom

Mii de tigani afectati de vestea ca trebuie sa dea ceasurile inapoi!!!

Recommended Posts

Posted

La auzul ve?tii c? în weekend vor trebui s? dea ceasurile înapoi, mii de ?igani au început deja s? resimt? insomnii ?i nervozitate, unele dintre cele mai întâlnite efecte secundare ale trecerii la ora de iarn?.

De?i schimbarea orei este în avantajul nostru, deoarece vom dormi mai mult, nu toat? lumea se bucur? c? vom reveni la ora oficial? a oric?rui stat de pe glob. Reporterii AC au plecat pe teren pentru a afla dac? cet??enii vor da ceasurile înapoi. Iat? primele reac?ii:

“P?i ce, io mai ?tiu de la cine le-am luat? ?i nici nu le mai am. Eu cum le iau, le ?i vând mai departe. Uneori chiar ?i aceluia?i proprietar”, a declarat Puiu Negru?, antreprenor de profesie.

“B?ga-?i-a? mâna în geant?, de ce s? le dau? M-ai g?sit mai fraier sau ce? Nici m?car nu sunt din aur! M?t?lu?? nu ?tii vorba aia, ce-am g?sit al meu s? fie?”, a explicat Ardei ?utescu.

“Ieri, când îmi f?ceam aprovizionarea, am auzit c? trebuie s? d?m ceasurile înapoi. M-a dat peste cap vestea. N-am putut dormi toat? noaptea. De câte ori auzeam ceva pe lâng? cort, de atâtea ori tres?ream. O mai speriam ?i pe femeia mea. Ei înc? nu i-am spus. E gravid? ?i nu vreau s?-i dau ve?ti proaste”, a povestit un rom din zona Obor.

De asemenea, tendin?ele suicidale sunt alte simptome prezente la romi, cauzate de vestea c? trebuie s? dea ceasurile înapoi:

“S? mor eu dac? mai zic ceva! A?tept s?-mi vin? avocatul!”, a declarat Anonim, un rom din Rahova.

“Eu nu am muncit degeaba. Mai bine m? arunc de pe Podul Basarab decât s? de lau înapoi”, amenin?? Dramaticu P?c?nel.

Foarte pu?ini cet??eni sunt dispu?i s? se adapteze la aceast? nou? situa?ie care implic? ceasurile:

“Cinci sute de mii bucata sau dou? la opt sute. Altfel nu le dau!”, negociaz? Zaru Lingurescu.

“Da, le voi da înapoi. Unde v? g?sesc în weekend?”, se arat? cooperant Angajament Scatoalc?.

Sursa: Mii de tigani afectati de vestea ca trebuie sa dea ceasurile inapoi

Posted

@Aerosol, mi se pare mie sau tu esti un vanator de posturi iscusit si o masina de like?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...