TheOne Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Nu ar fi mai simplu sa-mi zici si ce program?Asta de aici: Pgyer.com - Free Publish APP|Free In-House Distribution|App Globle Testing Quote
Coco Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 Asta de aici: Pgyer.com - Free Publish APP|Free In-House Distribution|App Globle TestingAsa si nu inteleg? vrei sa publici o aplicatie sau .. ? Quote
TheOne Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Asa si nu inteleg? vrei sa publici o aplicatie sau .. ?Tu mi-ai dat-o in postul de mai sus. Iti explic:Am descarcat aplicatia, si cand dau sa intru in ea imi cere LOGIN si PASSWORD! Trebuie sa te inregistrezi la ei pe site si mie imi merge foarte rau site-ul ala.. Intelegi? Quote
Coco Posted November 30, 2014 Author Report Posted November 30, 2014 Tu mi-ai dat-o in postul de mai sus. Iti explic:Am descarcat aplicatia, si cand dau sa intru in ea imi cere LOGIN si PASSWORD! Trebuie sa te inregistrezi la ei pe site si mie imi merge foarte rau site-ul ala.. Intelegi?Ai pm ti-am dat contu-l meu de pgyer . Quote
Coco Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 (edited) Ok multi n-au inteles partea cu PP-ul asa ca am sa va arat cum , initial facusem tutorialu pentru @misefalfaie si apropo frumoasa aplicatia.Programul cu care mi-am inregistrat desktop-ul se numeste Action Mirillis (Un program foarte bun de filmat cadru / desktop / jocuri , filmeaza exceptional se uploadeaza foarte rapid pe youtube il recomand , il puteti gasi crackuit pe filelist , ps: filmeazaSper sa va descurcati.720 p si 780p Edited December 1, 2014 by Coco Cateva greseli gramaticale. Quote
TheOne Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Ok multi n-au inteles partea cu PP-ul asa ca am sa va arat cum , initial facusem tutorialu pentru @misefalfaie si apropo frumoasa aplicatia.Programul cu care mi-am inregistrat desktop-ul se numeste Action Mirillis (Un program foarte bun de filmat cadru / desktop / jocuri , filmeaza exceptional se uploadeaza foarte rapid pe youtube il recomand , il puteti gasi crackuit pe filelist , ps: filmeazaSper sa va descurcati.720 p si 780pAm inteles aplicatia asta, am si descarcat ceva jocuri.. Chestia era ca mie nu-mi apare Sygic Italy ... Quote
Coco Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 Am inteles aplicatia asta, am si descarcat ceva jocuri.. Chestia era ca mie nu-mi apare Sygic Italy ...Aplicatia aia pe care am downloadat-o eu in video , are si Italia , intri in aplicatie , alegi Europe , si Alegi Italia , se vor downloada hartile si esti gata. Quote
TheOne Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Aplicatia aia pe care am downloadat-o eu in video , are si Italia , intri in aplicatie , alegi Europe , si Alegi Italia , se vor downloada hartile si esti gata.Cred ca ai dreptate.. Eu la mine pe AppStore am vazut Sygic Italia, m-am gandit ca imi trebuie applicatia aia fara sa incerc aplicatia care ai facut tu proba in video .. In fine, acum descarc sa vad ce si cum Quote
Coco Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 (edited) Cred ca ai dreptate.. Eu la mine pe AppStore am vazut Sygic Italia, m-am gandit ca imi trebuie applicatia aia fara sa incerc aplicatia care ai facut tu proba in video .. In fine, acum descarc sa vad ce si cum Mi se pare ca aplicatia prezentata de mine are toate tarile din europa si din afara.Sa-mi spui daca-i buna sau nu. Edited December 1, 2014 by Coco Quote
TheOne Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Mi se pare ca aplicatia prezentata de mine are toate tarile din europa si din afara.Mi sa parut ciudat faptu ca are doar 60mb... Quote
Coco Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 Mi sa parut ciudat faptu ca are doar 60mb...Incearca nu te costa nimic ,virus n-are cum sa fie si am incercat eu deci .. eu zic ca-i ok , daca vrei sa mai vorbim te astept pe chat , deja prea multa discutie aici nu vreau sa-mi stearga topic-ul.. Quote
Coco Posted December 15, 2014 Author Report Posted December 15, 2014 # Updatat primul topic , spor la treaba baieti Quote
detfa Posted December 3, 2019 Report Posted December 3, 2019 verifica acest lucru: http://gbaemulatorios.mystrikingly.com/ Quote