viox Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 (edited) Vreau sa ma inscriu pe cateva site-uri de freelancer ca si Graphic Designer. Imi puteti spune care din urmatoarele site-uri este mai bun:odesk.comfreelancer.compeopleperhour.comfiverr.comsau poate stiti voi alte site-uri mult mai bune.Multumesc! Edited October 30, 2014 by viox Quote
gafi Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Fa-ti un cont pe toate si vezi care ti se potriveste mai bine, eu am avut succes cu freelancer.com dar ca si coder nu designer. Quote
Eddie91 Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Fiverr daca esti low-medium .Freelancer.com daca esti peste medium // e greu la inceput pana aduni review-uri si trebuie sa stai online sa aplici la proiecte ( fa-ti un portofoliu sa il arati )Restul nu le-am testat. Quote
crazzzyjimmy Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Siteul 99designs l-ai incercat? Quote
gafi Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Fiverr daca esti low-medium .Freelancer.com daca esti peste medium // e greu la inceput pana aduni review-uri si trebuie sa stai online sa aplici la proiecte ( fa-ti un portofoliu sa il arati )Restul nu le-am testat.Este bun si Fiverr, dar nu sa oferi servicii, sa vinzi ceva. Eu am facut ceva bani pe Fiverr, dar nu am oferit servicii, am vandut ceva. Quote
Active Members MrGrj Posted October 30, 2014 Active Members Report Posted October 30, 2014 guru.com este iarasi o varianta buna. Insa e foarte greu la inceput pana faci review-uri si primesti feedback-uri Quote
viox Posted October 30, 2014 Author Report Posted October 30, 2014 multumesc pt sfaturi si pareri... o sa incerc si 99designs si pe guru.com sa vad cum merge. pe fiverr am 6 giguri dar e greu pana faci feedback daca vine si ala. Quote
Eddie91 Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 (edited) Eu daca as fi stiut 7/10 grafica as fi bubuit pe Fiverr,daca faci logo-uri frumoase nu mai ai timp sa le faci la cate comenzi vei avea,crede-ma pe cuvant e greu pana devii putin viral.500 ORDERS IN QUEUE - astaFa in felul urmator ca sa urci putin in rating : cauta lume care sa "iti cumpere" ce vinzi/ce oferi,pierzi cate 1 dolar pe fiecare review , iti construiesti cateva zeci de review-uri si apoi le scoti din cateva vanzari./// Ii trimiti pe paypal ca gift 5 dolari iar el iti cumpara gig-ul,cred ca te-ar ajuta si baietii de pe RST,dureaza maxim 1 minut toata combinatia asta.Use your imagination P.S. : Mai nou feedback-ul vine automat dupa anumit timp pe fiverr,fie ca vrea sau nu vrea buyer-ul. " Outstanding Experience! " Succes in ceea ce faci ! Nu-i mai lasa pe indienii sa iti ia painea da-i in masa ! @gafi - Da,el isi ofera serviciile,e bine ca isi poate construi si o baza de portofoliu pe urma lor. Edited October 30, 2014 by Eddie91 1 Quote
viox Posted October 30, 2014 Author Report Posted October 30, 2014 Eu daca as fi stiut 7/10 grafica as fi bubuit pe Fiverr,daca faci logo-uri frumoase nu mai ai timp sa le faci la cate comenzi vei avea,crede-ma pe cuvant e greu pana devii putin viral.500 ORDERS IN QUEUE - astaFa in felul urmator ca sa urci putin in rating : cauta lume care sa "iti cumpere" ce vinzi/ce oferi,pierzi cate 1 dolar pe fiecare review , iti construiesti cateva zeci de review-uri si apoi le scoti din cateva vanzari./// Ii trimiti pe paypal ca gift 5 dolari iar el iti cumpara gig-ul,cred ca te-ar ajuta si baietii de pe RST,dureaza maxim 1 minut toata combinatia asta.Use your imagination P.S. : Mai nou feedback-ul vine automat dupa anumit timp pe fiverr,fie ca vrea sau nu vrea buyer-ul. " Outstanding Experience! " Succes in ceea ce faci ! Nu-i mai lasa pe indieni sa iti ia painea da-i in masa ! @gafi - Da,el isi ofera serviciile,e bine ca isi poate construi si o baza de portofoliu pe urma lor.Merci pentru training ) chiar zici bine ce zici... asa o sa si fac.... Quote
djxpaul Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 (edited) Daca tu consideri ca o lucrare de a ta si timpul dedicat merita doar 5$ atunci inscrie-te pe Fiverr si puneti la status #indian Edited October 30, 2014 by djxpaul Quote
Eddie91 Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 (edited) @gafi a facut o pagina de facebook si vinde bine.You feel me ? Edited October 30, 2014 by Eddie91 Quote
gafi Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Daca tu consideri ca o lucrare de a ta si timpul dedicat merita doar 5$ atunci inscrie-te pe Fiverr si puneti la status #indian Ti-am zis, depinde ce vinzi, nu e pierdere de timp. Eu am muncit o luna pentru level 1 apoi am putut sa vand si cu 40$ extra optiuni si faceam intre 50$ si $100 pe zi, nu imi ofeream servicii vindeam ceva. Eu cred ca e mai mult decat bine sa nu faci nimic si sa ai inre 50 si 100$ pe zi. Quote
djxpaul Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Am inteles. Nu stiam exact cum sta treaba cu Fiverr. Quote
viox Posted October 30, 2014 Author Report Posted October 30, 2014 Am inteles. Nu stiam exact cum sta treaba cu Fiverr.Este exact cum spune @gafi, este putin mai greu pana ajungi la lvl1 si dupa poti pune extra gigs care nu mai sunt platite doar cu 5$... poti pune si la 80$ un extra gig.. depinde ce vinzi Quote
Jimmy20 Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Pe primul loc: Elance.Pe locul 2: Odesk.De restul nu am auzit... Quote
quantum Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Da-mi un pm cu contul de pe fiverr. Chiar am nevoie de o chestie facuta pe care tot o aman. Si decat sa se duca bani in afara mai bine raman in economia tarii. Quote