matatatasalut Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Vreau sa stiu si eu daca se poate ce tool este folosit in pozele astea ? Multumesc anticipat ! Screenshot by LightshotScreenshot by Lightshot Quote
vHacker Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Vreau sa stiu si eu daca se poate ce tool este folosit in pozele astea ? Multumesc anticipat ! Screenshot by LightshotScreenshot by LightshotRecomand coailii , eu numai cu el dau flood , si pic pana si nasa.gov.. Quote
matatatasalut Posted November 6, 2014 Author Report Posted November 6, 2014 Recomand coailii , eu numai cu el dau flood , si pic pana si nasa.gov..bravo eu intrb serios si tu o dai in caterinca , ce sa zic !... Altcineva ma poate ajuta cu numele softului ceva ? Quote
leaklife Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 bravo eu intrb serios si tu o dai in caterinca , ce sa zic !... Altcineva ma poate ajuta cu numele softului ceva ?Eu cred ca te poate ajuta un admin cu un ban pentru ca nu ai voie cu asa ceva pe forum. Treci pe la reguli si intreaba de altceva, nimeni nu te poate ajuta in termeni "legali" forumului. Quote