iN3K Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 tot caut de cateva zile un keylogger care sa se instaleze pe telefonul mobil Precizez ca am un nokia n95-8gb version, dar am gasit niste programe in format .jar de instalat pe telefon...dar cand le instalez telefonul imi zice k aplicatia nu este suportata...As dori daca se poate un program care sa mearga...Multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RealitySucks Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 din cate stiu n95 mergea p symbian, deci cred ca trebuie sa cauti un file cu extensia ".sis"... daca merg si prog Java pe el, my bad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 din cate stiu n95 mergea p symbian, deci cred ca trebuie sa cauti un file cu extensia ".sis"... daca merg si prog Java pe el, my bad!Merge shi java Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest catalinkm Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 lol nu exista asa ceva!Nu este nici pentru Windows mobile care e de 1000x mai avansat ca sistem de operare decat symbian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Origami58 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 imi explica plz si mie cnv cum se foloseste un fisier sis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3b3 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 imi explica plz si mie cnv cum se foloseste un fisier sis?ai nokia cumva? si nu sti ? lol. asta da intrebare intrebatoare...ce nokia ai ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 .sis la symbian este egal cu .exe la windows.Ti-am dat un exemplu (stiu ca e tampit) ca sa iti faci idee ce inseamna .sis . Il muti in telefon de pe pc si cand il deschizi ,daca e compatibil cu versiunea se symbian ,incepe instalarea . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaiet-pagadi Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 numai off-topic ...nika bun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugbear Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Instaleaza direct din PC-Suite, cu application manager. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbbriancalvin Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 iN3K, Pentru Nokia N95-8GB poti sa folosesti :http://www.mobile-spy.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 pt intrebari legate de symbian puteti sa va adresati mie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FSpy Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Un fisier cu extensia .sis sau .sisx (compatibil cu S60 v3 si v5) nu este un fisier executabil in nici un caz. Daca tot se incearca o paralela, structura unui .sis este perfect asemanatoare cu .zip. Adica este o arhiva. O arhiva nu este niciodata executabila. Singurul element executabil dintr-un fisier .sis este componenta .pkg din arhiva. Dealtfel acesta este si motivul pentru care fisierele .sis nu se preteaza la reverse engineering direct. Aceste fisiere trebuiesc mai intai dezarhivate cu scula potrivita (eu folosesc SisWare) si apoi abia suporta editare si re-built.Pentru cei care se pricep la toate si mai ales pentru cel care a emis enormitatea cu "fisierul executabil": asteptam cu interes explicatii despre cuantica solidului, inversiunea moleculara ambivalenta, constanta Schuman, si reproducerea la pitigoii de bradet. Raspunsurile tale ne vor asigura amuzamentul pentru urmatoarea perioada. Asteptam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...