Che Posted November 15, 2014 Report Posted November 15, 2014 Salut !Vad ca e plin netul de filme, tutoriale si de tabele cand sa dai hit/stand/double/split etc. la BlackJack.Ati jucat careva online pe bani reali ? Cum e ? Merge ? Cum e fata de varianta demo ? Quote
Eddie91 Posted November 15, 2014 Report Posted November 15, 2014 Aia care fac bani sunt oameni care fac reclama la site-urile respective si au referali Ce de crezi ca te vei imbogati peste noaptea ? ... Ai mai postat chestii de gen,nu exista iar daca au existat candva e prea tarziu,suntem in 2014. Quote
Che Posted November 15, 2014 Author Report Posted November 15, 2014 Aia care fac bani sunt oameni care fac reclama la site-urile respective si au referali Ce de crezi ca te vei imbogati peste noaptea ? ... Ai mai postat chestii de gen,nu exista iar daca au existat candva e prea tarziu,suntem in 2014.De ce nu ar merge si in 2014 ? Quote
kerosenfx Posted November 15, 2014 Report Posted November 15, 2014 (edited) Deci chiar imi pare rau, dar imi bag pula in logica ?stora care vin din urma.Frate, tu nu crezi ca altii, oameni ca tine nu si-au pus problema asta ? De ce crezi ca lumea munceste in Romania pentru cateva sute de lei , c? se fac bani multi din chestiile astea pe internet ?:Eu zic ca nu , daca tu vrei sa -ti rupi "carca" pe treaba asta pentru a face bani, iti zic de pe acum, nici o sansa. Edited November 15, 2014 by kerosenfx Quote
Che Posted November 16, 2014 Author Report Posted November 16, 2014 Deci chiar imi pare rau, dar imi bag pula in logica ?stora care vin din urma.Frate, tu nu crezi ca altii, oameni ca tine nu si-au pus problema asta ? De ce crezi ca lumea munceste in Romania pentru cateva sute de lei , c? se fac bani multi din chestiile astea pe internet ?:Eu zic ca nu , daca tu vrei sa -ti rupi "carca" pe treaba asta pentru a face bani, iti zic de pe acum, nici o sansa.In Romania sunt si cunosc jucatori de poker online care fac bani si traiesc numai din asta. Daca se poate din poker, de ce nu s-ar putea si cu BlackJack ? Quote
Eddie91 Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 (edited) Esti total omule...total !!! Romanian dream Edited November 16, 2014 by Eddie91 Quote