kerosenfx Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Salut, am un Xperia Z Ultra, iar cand vreau sa sun pe cineva se activeaza un senzor de proximitate , dupa care se stinge automat ecranul si il pot aprinde abia dupa 5 secunde .Ce se poate face ? Quote
Play4Fun01 Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Eu am ceva de genul Settings-My Device-Call-Turn off screen during calls. Asta pe un S3. Cauta ceva de genul si la tine, si debifeaza optiunea. Quote
kerosenfx Posted December 14, 2014 Author Report Posted December 14, 2014 ms de raspuns play4, dar m-am dus cu el la service pt ca e chiar enervanta treaba si nu se poate face mare lucru cu el, tot ce trebe e upgrade la soft Quote
CristianRoflmao Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Acel senzor se activeaza doar daca nu mai are lumina in partea de sus .. normal se activeaza cand il pui la ureche ca sa nu atingi cu urechea ecranul si sa futi telefonul.. Quote
kerosenfx Posted December 14, 2014 Author Report Posted December 14, 2014 pai am lumina in partea de sus, n-am problema cu asa ceva.Cand ma apeleaza cineva, se inchide automat ecranul, iar daca dau pe butonul "pironit " in mijlocul telefonului, se deschide dupa cateva secunde, de multe ori ratand apelul repectiv.Cea mai proasta achizitie a mea telefonul asta, am cheltuit o caruta de bani, l-am luat prin 2013 chiar cand a aparut cu problema asta, l-am dat de pamant cand descarcam marfa dintr-un tir si m-a mai costat vreo cateva mil sa vina piesa pizdii din nush ce tara.deci, n-am vreo problema cu lumina rosie de sus rmflao Quote