mark0 Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 A inceput acum vreo saptamana...imi pica semnalul foarte des si nu isi mai revine cateva ore daca nu dau restart la telefon.Tind sa suspectez cartela ca ar avea o problema pt. ca am casuta vocala activata iar cand apare problema si cineva ma suna se deconecteaza direct apelul, nu intra casuta.Am postat intrebarea din cauza ca e duminica iar magazinele vodafone sunt inchise si nu mai pot rezolva nimic acum si poate a mai avut cineva problema mea.Retea: Vodafone ,nanosimTelefon: Htc desire 610(in speranta ca-i cunoaste cineva eventualele probleme cu semnal ,retea si ce plm mai cauzeaza probleme de genul) Quote
Aerosol Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 @mark0 incearca sa bagi o alta cartela in telefon si vezi daca face la fel... daca face la fel e de la telefon, daca nu inseamna ca e cartela de vina. Quote
LLegoLLaS Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 update firmware la htc, schimba simul la vodafone (gratuit sau 10-20 de lei) Quote
mark0 Posted November 23, 2014 Author Report Posted November 23, 2014 @LLegoLLaS E moka dar nu am unde sa rezolv problema azi. Am scos cardul de memorie din telefon si vad ca nu mai face figuri desi putin probabil sa fie din cauza lui... Quote
mariuss615 Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Am avut fix aceiasi problema. Am schimbat cartela si s-a rezolvat, cel de la Vodafone mi-a spus ca a existat un lot de nano cu probleme. Asta se intampla anul trecut prin decembrie. Quote