Jump to content
eXs

Android

Recommended Posts

Posted

Deci, ca sa intelegi, pentru a instala android pe telefon, ai nevoie de modelul la telefon. pentru ca fiecare telefon are driverele lui, si trebuiesc implementate in kernel. ALTFEL NU MERE!!!

Posted
ce telefon ai inainte de toate??

domnu aici de fata are un samsung Galaxy S4 Value Edition GT-I9515 doar ca si-a blocat telefonul cred ca e ceva de genu freeze i-am dat eu pasi de hard reset pt telefon da nu vrea sa reseteze

Posted
domnu aici de fata are un samsung Galaxy S4 Value Edition GT-I9515 doar ca si-a blocat telefonul cred ca e ceva de genu freeze i-am dat eu pasi de hard reset pt telefon da nu vrea sa reseteze

trebuie restore cu Odin daca nu merge din hard reset

Posted

iti recomand cyanogen mod, merge brici. eu am o ragalie veche de galaxy s2 si imi sacada ca draq.. de multe ori am vrut sa vad daca poate invinge gravitatia :)) pana i-am bagat cyanogen 11 (android 4.4.4) si se misca perfect!

aici ai mai multe informatii

Posted

am luat de pe site la samsung romul oficial...tocmai ce vroiam sa-mi pun cyanogen mod..si mi sa blocat la gapps si mi sa stricat bootloaderul ..acuma am softul original in pc din caz de ceva il instalez repede cu odin.

Posted

gapps-urile trebuie sa corespunda cu versiunea de android... nu merg toate. eu am o pocnitoare de galaxy s2... si m-am chinuit si eu ceva timp cu gapps-urile pana am gasit pachetul compatibil. Idea e ca imi sacada ca draq cu versiunea originala dar cu cyanogem imi merge brici...