Guest necuratu Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Sper sa fi postat bine daca nu imi cer scuze de la inceput Va rog frumos care are sa imi dea si mie un root de scan cu 10 mega maxim plsss vreau sa invat comenzile pe linux ,sau daca stiti cum sa fac rost de un root ar fi ideal plsss ajutatima
virusz Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 cauta p-aici ceva ce iti trebuie si vezi... http://www.red-pill.eu/freeunix.shtmlis numai bune sa inveti... daca nu ruleaza o distributie live pentru a invata... lasa "cerseala", bafta
MostWanteD Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 ar trebui cenzurat cuvantu' "root" ..sau "r00t" pe forum
unu23456 Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 sau si mai bine iti poti instala un linux in dual boot cu ce os ai tu sau in vmware.
Guest Kenpachi Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Sper sa fi postat bine daca nu imi cer scuze de la inceput Va rog frumos care are sa imi dea si mie un root de scan cu 10 mega maxim plsss vreau sa invat comenzile pe linux ,sau daca stiti cum sa fac rost de un root ar fi ideal plsss ajutatima bitch please ... you must have a mental disease !