Guest AndreiMihai Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Am si eu o chitara electrica si o orga, si cand le conectez la pc prin microfon (cablu din ala jack-jack), se aude mereu un sunet fssssssfssssss, cand vreau sa inregistrez, mereu se aude sunetul ala, stie cineva de ce, si cum pot sa corectez asta? Am postat la discutii non-IT, dar vad ca nu apare la prima pagina si am nevoie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sithalkes Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 (edited) Acela este un brum. Daca ai putin habar de electronica, fa un filtru cu 1-2 condensatori si o bobina, si gata.LE: pentru reglajul nivelului de semnal, poti folosi un potentiometru semireglabil.Daca te ajuta, iti pot face o schema rapid. Edited November 30, 2014 by Sithalkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slack21 Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Nu le poti conecta pe line-in ? sau tu conectezi ambele device-uri la PC ? si problema este ca ai doar un singur line-in ? Eu din cate stiu intrarea de microfon de la pc are si preamplificare si face multe probleme daca bagi un semnal deja amplificat in ea . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Deci eu am un HP DV6700 (laptop), si nu bag decat pe separat, odata orga, odata chitara prin gaura de la microfon....la orga am observat ca nu mai face sunetul ala in timp ce tin apasata o clapa, si cand ii dau drumul suna iar fsss, la chitara face tot timpul... @Sithalkes nu le am eu cu electronica din pacate . E un buton acolo la program "GAIN", si cand il invart se reduce sunetul ala fsss, dar automat imi scade si volumul. Eu vreau sa inregistrez mai multe fragmente si sa le unesc dupaia, sa fac o melodie ceva cu efecte si din astea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slack21 Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 (edited) pe google : how to use microphone as line innu pot sa bag mana in foc ca se aplica si la HP-ul tau dar comutarea placii de sunet de la input de microfon la line-in e ceva software daca reusesti sa scapi de preamplificarea de la microfon atunci scapi si de zgomot-ul ala pe care-l ai in plus ... eu am un dell xps1340 si pe el in win7 pot sa comut port-ul in line-in sau microfonSau apuca-te de electronica , de filtre LC ca sa mai atenuezi semnal-ul pe care-l scoate orga/chitara Edited November 30, 2014 by slack21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AndreiMihai Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 pe google : how to use microphone as line inMersi, m-ai ajutat cu raspunsul ala, nu mi-a trecut prin cap sa caut asa , am rezolvat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...