Dracky2cool Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Noroc la toata lumea, as vrea si eu daca se poate sa aflu cum sa fac flood pe IP, ca am nevoie, un fost coleg de al meu imi face PC varza, as vrea sa fim chit daca se poate, Multumesc Anticipat :roll: Quote
sysAdmin Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Cauta pe google FilimenkoNughisan da ai grija sa nu lasi programu` deschis prea mult ca ii arzi placa de retea Quote
Dracky2cool Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 Nu gaseste nimic nici pe Google nici pe Yahoo, ce drq e asta: "FilimenkoNughisan" ?!? :evil: Quote
moubik Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Cauta pe google FilimenkoNughisan da ai grija sa nu lasi programu` deschis prea mult ca ii arzi placa de reteasa nu-i spui de programele alea care iti distrug monitorul, care iti fac apa in procesor sau care te strang de boase cand iti e lumea mai draga Quote
sysAdmin Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Nu gaseste nimic nici pe Google nici pe Yahoo, ce drq e asta: "FilimenkoNughisan" ?!? :evil:Era un coder arab , insa FilimenkoNughisan e ultima versiune si cred ca e destul de privata .. totusi cauta o versiune putin mai veche , uite te de versiuna 1 nikidudero Quote
Dracky2cool Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 Cauta pe google FilimenkoNughisan da ai grija sa nu lasi programu` deschis prea mult ca ii arzi placa de reteasa nu-i spui de programele alea care iti distrug monitorul, care iti fac apa in procesor sau care te strang de boase cand iti e lumea mai draga Bine ca esti u destept... :? Quote
Dracky2cool Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 Nu gaseste nimic nici pe Google nici pe Yahoo, ce drq e asta: "FilimenkoNughisan" ?!? :evil:Era un coder arab , insa FilimenkoNughisan e ultima versiune si cred ca e destul de privata .. totusi cauta o versiune putin mai veche , uite te de versiuna 1 nikiduderoTot nu gasesc, altceva nu cunosti? Quote
sysAdmin Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Nu gaseste nimic nici pe Google nici pe Yahoo, ce drq e asta: "FilimenkoNughisan" ?!? :evil:Era un coder arab , insa FilimenkoNughisan e ultima versiune si cred ca e destul de privata .. totusi cauta o versiune putin mai veche , uite te de versiuna 1 nikiduderoTot nu gasesc, altceva nu cunosti? nu stiu frate .. in general flooderele au nume de animale in engleza ca sa nu atraga interesul politiei ... cauta si tu pe google nume de animale in engleza ..poate gasesti ceva , daca nu iti trimit eu unu diseara !e Quote
Dracky2cool Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 OK, dak vrei sa imi trimiti ceva intri pe ID: Dracky2cool Quote
MaHaReT Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 cauta doggyzcoor e super beton programu !!! Merita sa il incerci ... numa sa ai grija cu el ca e pericol Quote
Aghast Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Prea tare FilimenkoNughisan. Mersi baieti Quote
Dracky2cool Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 Prea tare FilimenkoNughisan. Mersi baieti Poti sa imi dai un link te rog, nu il gasesc, de fapt nu apare nici un site macar. :cry: Quote
Dracky2cool Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 ...asta nu s-a prins inca. :evil: Quote
cristi_starz Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Dracky2cool sincer tu chiar ai sperante sa iti dea cineva flooder??eu zic ca mai bine ai incerca sa inveti altceva mai bun decat flood...cum ar fi sa te protejezi sa nu mai primesti... Quote
Dracky2cool Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 Dracky2cool sincer tu chiar ai sperante sa iti dea cineva flooder??eu zic ca mai bine ai incerca sa inveti altceva mai bun decat flood...cum ar fi sa te protejezi sa nu mai primesti...Mda... Quote
Aghast Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Dracky2cool sincer tu chiar ai sperante sa iti dea cineva flooder??eu zic ca mai bine ai incerca sa inveti altceva mai bun decat flood...cum ar fi sa te protejezi sa nu mai primesti...Toata stima pentru acest Reply. Quote
Boxer Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Nu gaseste nimic nici pe Google nici pe Yahoo, ce drq e asta: "FilimenkoNughisan" ?!? :evil:si-a batut joc de tine copil naiv Quote
Guest Kenpachi Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 de ce nu i'am dat ban pana acum ?cineva sa imi aduca aminte ...well ... this is your lucky day ... next time te ard . mai atent la intrebarile astea si citeste regulamentul ... Quote
Dracky2cool Posted February 2, 2008 Author Report Posted February 2, 2008 de ce nu i'am dat ban pana acum ?cineva sa imi aduca aminte ...well ... this is your lucky day ... next time te ard . mai atent la intrebarile astea si citeste regulamentul ...OK :roll: Quote
tiesto41 Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 vai ce m-am mai ras de sysAdmin si posturile lui.. au ca floderele au nume de animale casa nu le gaseasca politia.. lol doamnee.. da-ti paci la om.. puteati sa-i ziceti ceva concret la inceput nu sal luati peste picior in halu asta.. da o fost destul de funny Quote