kw3rln Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Bankai e admin si moderatorii in curand vor putea da ban Quote
Guest Kenpachi Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 da sa faci fund.daca mai faci double post ai ban de azi incolo ... ma doare pe mine in fwnd ca esti tu owner . Quote
kw3rln Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 amu o trebuit sa fac backup la db .. cine stie ce se intampla cu tinein curand un nou admin .. care il stiu personal Quote
kw3rln Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 unul care ii activ pe forum Quote
sysAdmin Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 cum coae sa ii dai admin unui disperat dupa anime si php Quote
tw8 Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Nimic nou sub soare ...[Offtopic]De ce isi schimba BanKai nick-urile asa de des ?Eu unul nici nu reusesc sa ii retin nick-urile la cat de des le schimba .[/Offtopic] Quote
phreak Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Nimic nou sub soare ...[Offtopic]De ce isi schimba BanKai nick-urile asa de des ?Eu unul nici nu reusesc sa ii retin nick-urile la cat de des le schimba .[/Offtopic]greu cu memoria asta... Quote
Pastilatu' Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 ii lipseste un coi ...si macar se simte bine schimbandusi numele oricum e gay si mi-a dat ignore pe mess futincurist Quote
sysAdmin Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 ii lipseste un coi ...si macar se simte bine schimbandusi numele oricum e gay si mi-a dat ignore pe mess futincuristCine imi da si mie niste RFI`uri ? ) cum coae sa te tina lumea in lista cand ceri rfiuri zilnic. Quote
Pastilatu' Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 bine ma cand e vorba de spam sau paypale unde vetzi veni voi si vezi ca nu cer zilnic informeaza-te inainte sa aberezi ..si daca cer lunar e bine ... dar cand am nevoie URGENTA URGENTA ... fie ....nare rost sa ma mai enervez.... Quote
zbeng Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 si care e problema voastra daca cere Quote
Guest Kenpachi Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 COI - s. v. testicul. (pl. coaie) Quote