wikedx Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Salut mi-am facut o pagina noua pe facebook cu videouri amuzante dar nu stiu cum sa o promovez fara sa investesc bani.Vreau ca pagina sa devina cat mai virala.Eu postez pe pagina in fiecare zi.Orice sfat este binevenit! Quote
Aerosol Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Salut mi-am facut o pagina noua pe facebook cu videouri amuzante dar nu stiu cum sa o promovez fara sa investesc bani.Vreau ca pagina sa devina cat mai virala.Eu postez pe pagina in fiecare zi.Orice sfat este binevenit!Fa reclama pe diferite site-uri. Incearca sa iei legatura cu prieteni sa iti promoveze pagina.Vorbeste cu altii administratori de pagini sa va faceti reclama reciproc.Cauta oameni dispusi sa posteze pe pagina (Editori) Quote
3mPtY Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Trebuie neaparat sa citesti asta inainte de a te apuca sa iti faci o pagina de fani facebook."Facebook saw a huge increase in ad revenue in the past quarter: up 64 percent to $2.96 billion"Facebook's New Algorithm Could Force Brands to Buy Ads | Adweek Quote