Jump to content
old66

La Emag, pretul resigilatelor creste !

Recommended Posts

Posted (edited)

=))) sunt baietii destepti nu? uite cum isi scot banii "pierduti"

sa mai spuneti voi ca nu a fost strategie de marketing.

stati ba linistiti ca astia nu sunt prosti sa iasa in pierdere, reclama gratis + acum vor creste preturile.

Edited by Aerosol
Posted
Asta nu mai e strategie :)) asa isi scot ei parleala man ;) au pierdut bani pe-o parte dar scoate acum

din chestia asta mai mult.

Te mai si repeti de 2 ori .Unde vezi tu in plm relevanta sa puna pretul initial mai mic si ala redus mai mare ca o strategie de marketing ? E greseala .Daca voaiau sa isi scoata banii asa , puneau pret mai mare la initial si mai mic la redus .

Posted

@quadxenon prietene a doua oara i-am raspuns lu' carter

si hai sa te fac sa intelegi.

pretul vechi era mai mic, acum dupa "acea gafa" l-au marit ca sa isi scoata banii daca nu intelegi

nu e problema mea, termina cu off-topicul, decat sa imi comentezi la fiecare post al meu tu si restul copiilor mai bine ajutati pe cineva.

ex: Categoria Ajutor & Cereri.

daca sunteti aici doar pentru spam & troll +offtopic nu e treaba mea.

hai ca mi-am pierdut 2 minute din viata mea importanta pentru tine.

Posted

pretul vechi era mai mic, acum dupa "acea gafa" l-au marit ca sa isi scoata banii daca nu intelegi

nu e problema mea, termina cu off-topicul, decat sa imi comentezi la fiecare post al meu tu si restul copiilor mai bine ajutati pe cineva.

Pai ba bolovanule , tocmai aia e ideea .Daca pretul vechi era mai mic nu il mai puneau sa il vezi tu ca era mai mic , il puneau mai mare. Aia e strategie de marketing , sa te duci sa ii zici cuiva ca pana mai ieri vindeai un telefon cu 200 lei dar te-ai hotarat sa il dau cu 400 ?Te-n plm ca numai tampenii scrii in toate topicurile.

Posted

Eu nu te-am raspuns pentru a nu ma contrazice cu tine . Dar am sa iti explic mai pe intelesu tau prima oara a fost acum 2 ani cand tot asa cica vezi doamne din cauza unei erori pe site au au scazut preturile ..... si acum cateva zile tot la fel .

Eu stirea asta am vazut-o la observator antena 1 + ca stirea a fost preluata de mai multe ziare, radiouri,forumuri, bloguri .... Acum pune in balanta costul publicitati care a fost moca cu 2 - 3 telefoane care le-au dat si ei . Ca doar totul a fost controlat sa nu crezi ca au cumparat toti mucosi .

Tot ce face emag acum este o tehnica seo denumita Link Baiting .

Link Baiting este o tehnica seo foarte veche care consta in scrierea unui text care sa aduca controverse in discutie, critica si care vor genera automat linkuri si discutii .