old66 Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 (edited) Cei de la eMag, dupa ce au comis-o cu pretul resigilatelor, acum sufla si in iaurt !Daca e resigilat - e mai scump ! Edited December 3, 2014 by old66 Quote
Aerosol Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 (edited) ) sunt baietii destepti nu? uite cum isi scot banii "pierduti"sa mai spuneti voi ca nu a fost strategie de marketing.stati ba linistiti ca astia nu sunt prosti sa iasa in pierdere, reclama gratis + acum vor creste preturile. Edited December 3, 2014 by Aerosol Quote
carter2408 Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Poate si asta este tot o strategie !!! Quote
Aerosol Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Poate si asta este tot o strategie !!!Asta nu mai e strategie asa isi scot ei parleala man au pierdut bani pe-o parte dar scoate acum din chestia asta mai mult. Quote
quadxenon Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Asta nu mai e strategie asa isi scot ei parleala man au pierdut bani pe-o parte dar scoate acum din chestia asta mai mult.Te mai si repeti de 2 ori .Unde vezi tu in plm relevanta sa puna pretul initial mai mic si ala redus mai mare ca o strategie de marketing ? E greseala .Daca voaiau sa isi scoata banii asa , puneau pret mai mare la initial si mai mic la redus . Quote
Aerosol Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 @quadxenon prietene a doua oara i-am raspuns lu' cartersi hai sa te fac sa intelegi.pretul vechi era mai mic, acum dupa "acea gafa" l-au marit ca sa isi scoata banii daca nu intelegi nu e problema mea, termina cu off-topicul, decat sa imi comentezi la fiecare post al meu tu si restul copiilor mai bine ajutati pe cineva. ex: Categoria Ajutor & Cereri. daca sunteti aici doar pentru spam & troll +offtopic nu e treaba mea.hai ca mi-am pierdut 2 minute din viata mea importanta pentru tine. Quote
quadxenon Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 @quadxenon prietene a doua oara i-am raspuns lu' cartersi hai sa te fac sa intelegi.pretul vechi era mai mic, acum dupa "acea gafa" l-au marit ca sa isi scoata banii daca nu intelegi nu e problema mea, termina cu off-topicul, decat sa imi comentezi la fiecare post al meu tu si restul copiilor mai bine ajutati pe cineva. ex: Categoria Ajutor & Cereri. daca sunteti aici doar pentru spam & troll +offtopic nu e treaba mea.hai ca mi-am pierdut 2 minute din viata mea importanta pentru tine.Pai ba bolovanule , tocmai aia e ideea .Daca pretul vechi era mai mic nu il mai puneau sa il vezi tu ca era mai mic , il puneau mai mare. Aia e strategie de marketing , sa te duci sa ii zici cuiva ca pana mai ieri vindeai un telefon cu 200 lei dar te-ai hotarat sa il dau cu 400 ?Te-n plm ca numai tampenii scrii in toate topicurile. Quote
carter2408 Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 @quadxenon prietene a doua oara i-am raspuns lu' cartersi hai sa te fac sa intelegi.pretul vechi era mai mic, acum dupa "acea gafa" l-au marit ca sa isi scoata banii daca nu intelegi nu e problema mea, termina cu off-topicul, decat sa imi comentezi la fiecare post al meu tu si restul copiilor mai bine ajutati pe cineva. ex: Categoria Ajutor & Cereri. daca sunteti aici doar pentru spam & troll +offtopic nu e treaba mea.hai ca mi-am pierdut 2 minute din viata mea importanta pentru tine.Eu nu te-am raspuns pentru a nu ma contrazice cu tine . Dar am sa iti explic mai pe intelesu tau prima oara a fost acum 2 ani cand tot asa cica vezi doamne din cauza unei erori pe site au au scazut preturile ..... si acum cateva zile tot la fel .Eu stirea asta am vazut-o la observator antena 1 + ca stirea a fost preluata de mai multe ziare, radiouri,forumuri, bloguri .... Acum pune in balanta costul publicitati care a fost moca cu 2 - 3 telefoane care le-au dat si ei . Ca doar totul a fost controlat sa nu crezi ca au cumparat toti mucosi .Tot ce face emag acum este o tehnica seo denumita Link Baiting .Link Baiting este o tehnica seo foarte veche care consta in scrierea unui text care sa aduca controverse in discutie, critica si care vor genera automat linkuri si discutii . Quote