EliteNMC Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Salut.A? dori s? m? apuc de un proiect în vb, care const? în realizarea unui "bot" pentru triviador...?i, m-am blocat chiar la început, numa' nu g?sesc pe nenea Google cum a? putea "citii" de pe site-uri textul... Nu ?tiu câ?i îmi vor în?elege problema.. Adic?, eu vreau ceva cam a?a.. când apare o întrebare, s? apar? pe un label... iar pe altul o s? apar? r?spunsul corect... am încercat s?-l fac cu un WebBrowser, dar îmi d? în prostie "ScriptError"... Doar atât vreau, dac? se poate.Mul?umesc anticipat >< Quote
Viral-One Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Nu prea cred ca ai cum sa citesti acel text...este un fisier .swf acel joc, ex: https://romania.triviador.com/client/trloader__47DF1EF9__.swf Quote
EliteNMC Posted December 6, 2014 Author Report Posted December 6, 2014 Acest swf nu m? prea ajut?, e doar un loader, nu-mi apare "fereastra" de login, sau nu ?tiu eu s? profit de el.. Quote
zachary1337 Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 n-ai cum , si iti dai seama ca nu e vorba de 20-30 de intrebari nu? e cu caru acolo iti va lua o viata sa le faci pe toate Quote
EliteNMC Posted December 6, 2014 Author Report Posted December 6, 2014 Doar cu întreb?rile de-a? avea treab?... Era mai de mult, un hack/bot pentru Conquiztador, "honfoglalo" parc? se numea, sper sa nu ma în?el... Tot pe baza asta era, citea întreb?rile, ar?ta raspunsul corect... Cam a?a vreau ?i eu s?-l fac. Quote
Wav3 Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Este imposibil tinand cont de nivelul tau de cunostinte.Anyway, aia cu script error o poti scoate cu WebBrowser1.Silent = True (asa e in VB6, cauta corespondent) Quote