uncosmar11 Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 As avea nevoie de o arhia de scan care nu necesita drept de admin, daca nu cer prea mult vreau sa fie pe portul 22 ssh vreau una in genul la bsshMultumesc anticipat
Htich Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 te ajuta @aelius , cu asa ceva iti da ceva "privat"
uncosmar11 Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 te ajuta @aelius , cu asa ceva iti da ceva "privat"Multumesc ii voi trimite un privat
DeMoN23 Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Multumesc ii voi trimite un privat))Cu siguranta va fi bucuros cand va vedea asa ceva, si 100% te va ajuta
io.kent Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 te ajuta @aelius , cu asa ceva iti da ceva "privat"esti incredibil, direct la urgenta lai trimis... )))))))))))))
nein Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 sa nu zici ca vrei sa scanezi de pe hosturi , cu cgi sau telnet in format perl ?
uncosmar11 Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 esti incredibil, direct la urgenta lai trimis... ))))))))))))) Prietene, nu trebuie sa comentezi degeaba la fiecare post
uncosmar11 Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 nu in format perl fratele meu, vreau sa scanez de pe un server Linux, insa nam parola de admin asa ca caut un scanner care nu necesita drepturi de administrator
x00x Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 bun , ai scanat ai si rezultate , apoi ce urmeaza sa faci cu ce ai prins? acelasi lucru ? curios doar
Aerosol Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 (edited) @uncosmar11 in primul rand baietii rad de tine.In al doilea rand nu iti permite tu sa te iei de kent.In al treilea rand nu ii da pm lu aelius cu asemena prosti ca vei lua ban.Cand ai postat aici aveai 8 posturi ( e precizat clar ca ai nevoie de 10 posturi de calitate, tu ai facutdoar spam.Suntem in 2014 fratilor nu mai veniti aici cu arhive ,,root" si alte deastea... Edited December 7, 2014 by Aerosol
uncosmar11 Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 bun , ai scanat ai si rezultate , apoi ce urmeaza sa faci cu ce ai prins? acelasi lucru ? curios doarNu, daca voi reusi sa gasesc ceva destul de bun..sunt destul de multi copii pe internet care se cred hackeri si ar fii in stare sa dea $ pe un server linux sau altceva, iar daca voi gasi un server dedicat bunicel, imi voi hosta pe el diferite servere de jocuri sau altceva
uncosmar11 Posted December 7, 2014 Author Report Posted December 7, 2014 @uncosmar11 in primul rand baietii rad de tine.In al doilea rand nu iti permite tu sa te iei de kent.In al treilea rand nu ii da pm lu aelius cu asemena prosti ca vei lua ban.Cand ai postat aici aveai 8 posturi ( e precizat clar ca ai nevoie de 10 posturi de calitate, tu ai facutdoar spam.Suntem in 2014 fratilor nu mai veniti aici cu arhive ,,root" si alte deastea...Bine frate, deci am gresit cand am pus cererea asta..Imi cer scuze daca am jignit pe cineva, vroiam doar o simpla arhiva, dar avand in vedere ca "suntem in 2014" ar trebui sa cer altceva daca mie imi trebuie asta????
x00x Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 inainte sa te apuci de treaba asta iti recomand un redtube, faci tu acolo ceva , si apoi o sa ai de lucru iti vei curata tastatura, altfel cand o sa intri nepermis pe alte servere vei fi pedepsit, iar dupa gratii vei fi violat, lasa dedicatele si serverele in pace , ia in seama ce ti-am spus.
caii Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Nu, daca voi reusi sa gasesc ceva destul de bun..sunt destul de multi copii pe internet care se cred hackeri si ar fii in stare sa dea $ pe un server linux sau altceva, iar daca voi gasi un server dedicat bunicel, imi voi hosta pe el diferite servere de jocuri sau altcevaCe cretin. Adica noi care platim pentru un server suntem copii care ne credem hackeri? Cum sa iti hostezi tampeniile pe un sever care nu e al tau? Virginelule.Recomand celor care se cred hackeri si platesc pentru un server sa nu ignore tentativele de scan/flood/root si sa trimita abuse la isp, in acest fel mai ajung din cretini la scoala de corectie - sau raman fara abonamentul de internet si le taie parintii alocatia+bataie. Mi-e scarba.
malsploit Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Ti-am curmat eu suferinta. Sa ai o seara minunata Secure Shell - Wikipedia, the free encyclopediaBash (Unix shell) - Wikipedia, the free encyclopedia