Jump to content

x00x

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About x00x

  • Birthday 09/14/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

x00x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. x00x

    Scadere BTC

    cred ca va urca in urmatoarele zile, parerea mea.
  2. x00x

    BTC

    e altceva
  3. @haked baiatu de mai sus iti explica niste variante n laute cate k, fara sa le platesti nu rezulta, iar daca la 30 de ani nu ai realizat asta, e clar ca inca mai stai in fata liceului cu un bmw pisicuta cu picioru pe roata din fata ai ochelari la ochi si te uiti tu si doi prieteni de ai tai dupa navetiste cu wc in curte si apa incalzita in lighean la soare, crezand ca tu ai vrajeala, iar ele nevoie de tine sa le duci mai repede la lighean, fiindca le pute curu de la 6 ore de liceu.
  4. cred ca ar fi perfect ca urmatoarea versiune fud sa fie cryptata, asa nu or sa mai scaneze incepatorii cu VT .
  5. root@2x4u307:~# apt-get install libc6-dev Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done libc6-dev is already the newest version. 0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded. root@2x4u307:~# gcc -static newpid.c newpid.c:14:22: fatal error: sys/auxv.h: No such file or directory compilation terminated. root@2x4u307:~# o puscarie nu merge!!
  6. - sisteme dns (bind/named, mydns, etc ..) as fi interesat , si pedeasupra sunt si noob, am un router iar prin dns as vrea sa il snifez, se poate? la router ma conectez user pas , pot face sniff prin dns, bind , named ?! multumesc.
  7. x00x

    [XSS] olx.ro

    nu era nici o legratura dintre una si alta, doar un punct de vedere , nu le mai raporta, SELL or USE .
  8. x00x

    VPN de Evitat

    Curios doar, daca nu exista vpn fara loguri, atunci cum plm nu au prins adevaratii anonimi? Astia de romania o ardeau in cardeala de pe ip lor real, deci nu erau anonimi sigur Asta care crezi ca nu exista , tot esti in bransa ssh, incearca user si pas vyatta ssh 22, porneste un vpn pe el, dai disable la loguri, oricum nu are hdd mare undeva cat memoria ram, unele. crypteaza connecsiunea cu tine (gasesti info pe ggl) iar dupa ce te-ai conectat la vps, treci prin un proxy ceva tara slab dezlvoltata, taiwan, etc. garantez ca nu apare nici un gabor la usa sa te intrebe de ce folosesti cartile de bucate ale bunicati. iar daca iti rupe usa pe bune garda, atunci nu te mai lauda ca ai pus cip la bmw, cand tu nu ai muncit nici 10 zile adunate, si ai totusi 30 si ceva de ani.
  9. si uite chiar asa , afla si politia, cu ce te ocupi
  10. lasa-l usor ca nici el nu stie cum a cryptat
  11. astea au fost , sunt si vor mai fi, orice exploit ce nu e dat spre public ramane fud ani de zile.
  12. rog retardatii sa nu il scaneze cu virustotal parola rar: ´e±º¯e´³®¦ -> cryptat cu "caine-rau" cifra https://www.sendspace.com/file/zif0jm e curat , testat xp 32/64, vista 32/64, w7 32/64, w8 32/64, w10 32/64 luat de pe alt forum.
×
×
  • Create New...