wirtz Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Electronic Frontier Foundation (EFF), in colaborare cu Mozilla, Universitatea din Michigan, Cisco, Akamai si Identrust, au creat o organizatie non-profit numita Security Research Group (ISRG). Astfel, noua organizatie a initiat un proiect prin care doreste ca protocolul SSL si criptarea pe Internet sa devina gratuite incepand cu vara lui 2015. Sursa: seopedia // Articol complet pe wordfence: SSL Will be Free Starting Summer 2015 - Wordfence Blog Quote
Aerosol Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 E si buna si rea aceasta initiativa...Partea rea? Toti vor putea lua SSL pentru pagini de scam si altele...Oamenii cum nu sunt atenti vor vedea https:// si gata apai asta e site-ul...Si multe altele nu are rost sa o dam in astfel de discutii... Quote
UnixDevel Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 mai nu cred asta ... gandeste ca cloudflare face deja chestia asta ! plus ca e destul de greu sa faci ca cheita sa fie verde si nu cred eu ca spamerii au cunostinte Quote
Guest Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 mai nu cred asta ... gandeste ca cloudflare face deja chestia asta ! plus ca e destul de greu sa faci ca cheita sa fie verde si nu cred eu ca spamerii au cunostinteStai linistit, pentru Extended Validation sunt legi de conduita internationala, iar acestea nu se activeaza fara o validare a societatii comerciale sub care activeaza website-ul/urile.Cat despre SSL-urile basic, astea se pot lua deja cu 3$ de la comodo, fara nici un fel de verificare, iar StarCom SSL ofera deja SSL gratuit.Nu este nici un fel de diferenta de criptare intre ele, singura diferenta este ca site-urile ce ruleaza pe un Greenbar SSL (EV), au un trusted ratio mai mare decat restul.Pam-Pam! Quote