Jump to content
wirtz

SSL GRATIS din vara lui 2015.

Recommended Posts

Posted

Electronic Frontier Foundation (EFF), in colaborare cu Mozilla, Universitatea din Michigan, Cisco, Akamai si Identrust, au creat o organizatie non-profit numita Security Research Group (ISRG). Astfel, noua organizatie a initiat un proiect prin care doreste ca protocolul SSL si criptarea pe Internet sa devina gratuite incepand cu vara lui 2015. Sursa: seopedia // Articol complet pe wordfence: SSL Will be Free Starting Summer 2015 - Wordfence Blog

Posted

E si buna si rea aceasta initiativa...

Partea rea? Toti vor putea lua SSL pentru pagini de scam si altele...

Oamenii cum nu sunt atenti vor vedea https:// si gata apai asta e site-ul...

Si multe altele nu are rost sa o dam in astfel de discutii...

Posted
mai nu cred asta ... gandeste ca cloudflare face deja chestia asta ! plus ca e destul de greu sa faci ca cheita sa fie verde :)

si nu cred eu ca spamerii au cunostinte

Stai linistit, pentru Extended Validation sunt legi de conduita internationala, iar acestea nu se activeaza fara o validare a societatii comerciale sub care activeaza website-ul/urile.

Cat despre SSL-urile basic, astea se pot lua deja cu 3$ de la comodo, fara nici un fel de verificare, iar StarCom SSL ofera deja SSL gratuit.

Nu este nici un fel de diferenta de criptare intre ele, singura diferenta este ca site-urile ce ruleaza pe un Greenbar SSL (EV), au un trusted ratio mai mare decat restul.

Pam-Pam!