swordfish2011 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 daca citeai cu atentie iti dadeai seama urmatorul lucru: Nu e in nici una dintre variante.Raspunsul corect e:=>=>(intrebarile cu variante)<ANSWERRESULT PLAYER2="1" PLAYER3="2" GOOD="2" />Raspunsul corect ia valoarea lui GOOD in cazul nostru <<2>> care reprezinta a cata varianta e corect 1,2,3,4=>=>(intrebarile cu raspuns exact)<TIPRESULT WINNER="2" GOOD="330" SECOND="1" /> Raspunsul corect ia valoarea lui GOOD in cazul nostru <<330>> si de aceasta data raspunsul este exact cel corect..Intr-adevar ce spui matale aici este corect, numai ca daca si tu citeai cu mai multa atentie decat mine, ceea ce ai afirmat, eu descoperisem deja si am si specificat in postul de mai sus. Sa revin sa ma fac mai inteles: Secventa de cod <ANSWERRESULT PLAYER2="1" PLAYER3="2" GOOD="2" /> eu o receptionez dupa ce toti jucatorii au ales deja o varianta de raspuns (inclusiv eu.). Cu alte cuvinte e ca si cum as face o alegere buna/proasta in viata, iar apoi ai veni si mi-ai confirma ca ceea ce am facut e bine, respectiv rau.Prea tarziu, deja am comis-o => raspunsul e undeva mai sus (si ii codificat bulanjiu'), nush exact unde, da pana la urma ii fac eu sa vorbeasca :twisted: Stiu ei care Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh123 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Jocul e bunicel,dar ptr ce ne trebuie sa stim cate calorii are racul si cand s-a nascut Florin Salam? Acest lucru face jocul sa fie unul praf...si moderatorii si adminii si mai praf Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHAPY Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Ia spunetimi si mie ceva despre acest roman care a pus cik la donwload cqkill ia vedeti este bun ? io lam luat si nu face nik vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHAPY Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ups am uitat sa pun linku http://download.myblog.ro/category/general Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlicK Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Te sfatuiesc sa scoti calcu din priza ca probabil ai luat un virusache Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHAPY Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 mda deci nu mai am nik in D si nici in E mia sters tot mia lasat doar C cu windowsu deci ma lasat lat omfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlicK Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Totusi se pare ca o meritai pentru ca deasupra topicului cu " Cqkiller 2.0 si 2.0.1" era "1.1 Ce sunt virusii","Troieni","Cum va protejati de malware" etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo2008 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 e un virus http://www.virustotal.com/ro/analisis/a3d460ccc47e6f8c8e276974c5dee827 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHAPY Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Cum mai functioneaza cqkiller? acuma ? ca cik au schimbat anumite chesti ziceau admini am vazut cand vorbeau despre cqkiller acolo pe chat Vroiam sa stiu si eu cum functioneaza , un filmulet nou ceva ? macar atat sa stiu si eu daca nu il am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 cred ca ti-ai virusat pc-ul http://www.virustotal.com/analisis/b42448b11b988f0e809dcb5b1c6105eafrectie...nu trebuia sa postez scuze, dar nu am citit mai departe ca deja fusese postat de altcineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo2008 Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 http://aycu08.webshots.com/image/44887/2002202107518153381_rs.jpg' alt='2002202107518153381_rs.jpg'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHAPY Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 ce vrea sa insemne aia yoyo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_kingstone Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 swordfish2011 cu ce programel ai interceptat conexiunea, ii faci pe ei zgarciti dar tu nu zici ce program ai folosit :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Un network analyzer aka network protocol analyzer aka network sniffer aka packet sniffer ... etcMie imi place cel de la Ethereal . Link to comment Share on other sites More sharing options...
termopanu Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Un network analyzer aka network protocol analyzer aka network sniffer aka packet sniffer ... etcMie imi place la fundTe-a intrebat cineva unde iti place tie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Ai uitat sa zici ca numa la fundul tau imi place vrei sa-mi trag o fabrica de rulmenti pe scula ,sa fiu mai viril?tu pasiv .. io activ ..asta-i pofta ce-am poftit-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
termopanu Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Ai uitat sa zici ca numa la fundul tau imi place vrei sa-mi trag o fabrica de rulmenti pe scula ,sa fiu mai viril?tu pasiv .. io activ ..asta-i pofta ce-am poftit-o.Te iubesc , in fund ! hai ca plec la un bairam .. vorbim later fmm de pasiv cu pene pe penis Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfish2011 Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 SmartSniff. Asa se numeste !PS. Am ajuns la cocnluzia ca Slick (creatorul Conquiztador Killer-ului), s-a folosit de un bug al serverului ca sa afle raspunsurile, si nicidecum sa va treaca prin cap ca a reusit sa decripteze o cheie pe 128 biti. Mai degraba te trazneste de 3 ori direct in cap, odata iti ia apa casa, si castigi de 2 ori la loteria americana. Peace out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHAPY Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 DAU 300 de EURO pe EL daca il da ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_kingstone Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 mersi de ajutor swordfish si amprenta Pentru oameni ca termopanu ala, un ignor rezolva problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 swordfish2011 algoritmii de decriptare se gasesc in flash . Si pentru ca raspunsul corect vine dupa ce toti jucatori au raspuns , a fost nevoie de o baza de date cu intrebarile , astfel a facut cativa boti care au jucat neincetat si au strans intrebarile si raspunsurile . Deci cqkilleru intercepteaza intrebarea , si cauta in baza de date pentru raspunsul corect . Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfish2011 Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 swordfish2011 algoritmii de decriptare se gasesc in flash . Si pentru ca raspunsul corect vine dupa ce toti jucatori au raspuns , a fost nevoie de o baza de date cu intrebarile , astfel a facut cativa boti care au jucat neincetat si au strans intrebarile si raspunsurile . Deci cqkilleru intercepteaza intrebarea , si cauta in baza de date pentru raspunsul corect .Stiai ca fiecare intrebare care vine e codificata cu o cheie pe 128 de biti, de unde rezulta ca aceeasi intrebare poate fi criptata in 339.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 de feluri. Inmulteste acest numar cu numarul de intrebari de la conquiztador. Cam mult asa-i?PS. Iti dai seama cum "roiesc" botii aia prin conquiztador? Mersi oricum de sesizare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 nu trebuie sa folosesti neaparat botzi deschide vreo 10-20 tab-uri la joc TEST si prinzi intrebari cu kilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfish2011 Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 nu trebuie sa folosesti neaparat botzi deschide vreo 10-20 tab-uri la joc TEST si prinzi intrebari cu kilu Fratele meu curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America, iar pe altii sa asculte la usa.Mai pe romaneste spus, diferenta dintre mine si tine e ca eu sunt pasionat sa descopar o alta parte a jocului conquiztador (partea de programare), pe cand tu vrei doar sa te joci si sa faci puncte (asta include partea grafica, adica ceea ce vad toti utilizatorii cand se joaca). In alta ordine de idei, eu vreau "sa vad operatiile" care te fac pe tine sa vezi partea grafica!Asa ca poti sa ti-l indesi in f**d CQKill ala, asta daca nu l-ai facut tu, caz in care imi retrag cuvintele de mai sus si iti acord tot respectul! Capish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slot17 Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 de unde pot face rost de cqkiller???? Link to comment Share on other sites More sharing options...